Siden Oscar-uddelingen har filminstruktør Adam McKay forhandlet med studier om kommende film: “Average Height, Average Build”. Nu har han endelig fundet frem til et hjem for den.

Netflix har netop fået en aftale i hus med Adam McKay om at producere og distribuere hans kommende film “Average Height, Average Build” på streamingtjenesten. Faktisk er der tale om en genforening: McKay og Netflix samarbejdede også ved instruktørens seneste spillefilm “Don’t Look Up”: En sort humor-film om sociale medier, PR og klimakrisen med Leonardo DiCaprio og Jennifer Lawrence i hovedrollerne.

Med “Average Height, Average Build” trækker Mckay også på et emsemble af store stjerner. Robert Pattinson (“The Batman”), Amy Adams (“American Hustle”), Robert Downey Jr. (“Avengers”-serien), Forest Whitaker (“Godfather of Harlem”) og Danielle Deadwyler (“The Harder They Fall”) er indtil videre annonceret.

McKay har med “Don’t Look Up”, børskrak-komedien “The Big Short” og forretningssatiren “Succession” markeret sig som en instruktør med et kameraintenst greb på aktuelle emner med satiren i højsædet. I “Average Height, Average Build” fokuserer han på lovgivning, presse og kriminalitet. Handlingen følger en seriemorder (Pattinson), som hyrer en publicist til at lave lobbyarbejde for at nedsætte strafferammen for mord. I mellemtiden har han en pensioneret strømer i hælene (Downey Jr.), som seriemorderen forsøger at komme i forkøbet ved at blive et offentligt ansigt.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: