Ryan Reynolds og Will Ferrell emmer af komisk kemi i den første trailer til makkerparrets moderne musical-nytænkning af juleklassikeren “A Christmas Carol”. 

Juletiden nærmer sig så småt, og med den kommer alle årets julefilm. 2022 byder på alt fra den blodige Julemandsactionfilm “Violent Night” til Lindsay Lohans romantisk komedie “Falling for Christmas” til “Spirited”, Reynolds og Ferrells nye musical.

Læs også: “David Harbour ringer julen ind som Julemanden i voldsom trailer til ‘Violent Night'”

Filmens første trailer giver os en forsmag på de numre, vi kan glæde os til i den kommende “A Christmas Carol”-nyfortolkning. Her møder vi naturligvis også Reynolds’ Clint Briggs, der føres på en musikalsk rejse med Fortidens ånd spillet af Ferrell.

Over for de to stjerner kan vi se Octavia Spencer (“The Help”), Sunita Mani (“Mr. Robot”), Aimee Carrero (“Maid”) og P. J. Byrne (“The Wolf of Wall Street”).

Filmen er instrueret af Sean Anders, der tidligere har arbejdet sammen med Ferrell i de to “Daddy’s Home”-film. Anders har skrevet filmen i samarbejde med John Morris, som har været med til at skrive en lang række af instruktørens film såsom den ovenstående filmserie, “Instant Family” og “Horrible Bosses 2”.

“Spirited” er en Apple TV+ Exclusive og kan ses på streamingtjenesten den 18. november.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: