Hvad ville der ske, hvis kæledyrene fra “The Secret Life of Pets” var lige så grove i munden som bamsebjørnen Ted i “Ted”? Svaret får vi i “Strays”.

Det er igen tid til at se, hvad der sker inden i hovederne på vores kæledyr. Traileren til den august-aktuelle “Strays” er udgivet, og red band-markeringen gør det tydeligt, at universet er langt fra de rare animationer og værdier om familie og kærlighed, som findes i “The Secret life of Pets”.

I stedet får vi en historie om en hævngerrig hund, der vil hævne sig på ejeren ved at fratage ham, hvad han har allermest kært. Når nu det er en R-rated trailer, kan man måske gætte sig til, at det ikke er en vase, der er målet for hævntogtet. Hunden i fokus er Reggie: en hund, som er lykkeligt uvidenhed om sin ejers konstante vanrøgt. Da Reggie ender forladt og ikke kan komme hjem, møder han på vejen en gruppe omstrejfende hunde, som introducerer ham til det frie liv uden en ejer.

Traileren viser, at humoren er gennemgående grov og fjollet: fra euforiserende svampe, bandeord i en strid strøm og strejfernes lemfældige omgang med havenisser.

Hundene får leveret stemmer fra Will Ferrell, Jamie Foxx, Isla Fisher og Randall Park. Den uansvarlige ejer bliver spillet af Will Forte, og filmen instrueres af Josh Greenbaum, som instruerede komedien “Barb and Star go to Vista del Mar”. Premieredatoen i Danmark er den 10. august 2023.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: