Billetportalen Kino.dk afslører i dag premieredatoen på “Ternet Ninja 2” – men historien er forkert, siger Anders Matthesen til Filmz.

Kino.dk afslører i dag eksklusivt, at ‘Ternet Ninja 2 får premieredato‘. Det sker ifølge billetportalen forventeligt den 7. oktober 2021. Der er bare ét problem – det er ikke sandt.

Det er angiveligt Nordisk Film Distribution, der har fortalt det Nordisk Film-ejede Kino.dk, at “Ternet Ninja 2” får premiere i 2021.

Anders Matthesen har bare ingen aftale med Nordisk Film Distribution:

”Det stemmer ikke… Der er ikke truffet partnerskab mellem mig og Nordisk, så den premieredato må være ment som en løs mulighed. Jeg har heller aldrig hørt om oktober før,” siger Anders Matthesen til Filmz.

“Ternet Ninja”-skaberen Anders Matthesen fortæller videre, at det endnu slet ikke er sikkert, at “Ternet Ninja 2” bliver til en film:

”Det er endnu ikke søgt produktionsstøtte… Jeg håber at kunne udvikle et manus, der fortjener en film – det vil sommeren forhåbentlig kaste lys over, men hvis ikke det lykkes – kommer der ikke nogen.”

Det var Filmz, der tidligere på året afslørede, at Anders Matthesen havde fået indledende udviklingsstøtte til “Ternet Ninja 2” – læs om det her.

Den støtte er tiltænkt arbejdet med manuskriptet, inden en eventuel endelig produktionsstøtte kan komme på tale.

Filmz har været i kontakt med den Kino-ansatte bag artiklen, der henviser til Nordisk Film Distribution, der nægter at kommentere sagen.


Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: