Den første trailer til Nordisk Films opfølger til kæmpesuccesen “Ternet Ninja” giver endnu engang liv til Anders Matthesens talende ninjadukke.

Askes dukke bliver vakt til live igen, efter skurken Phillip Eberfrø fra første film, slipper for sin straf. Dukken har i den her omgang fået et nyt outfit, som han ikke just er begejstret for, men det skal ikke stoppe ham fra at få Askes hjælp i én gang for alle at få ram på den onde legetøjsgigant — denne gang i Thailand med hele familien og onkel Stewart på slæb.

Anders Matthesen agerer endnu engang medinstruktør i samarbejde med Thorbjørn Christoffersen. Den danske komiker og filmskaber lægger derudover også stemmer til de fleste af filmens karakterer, ligesom han gjorde det i den første film. Alfred Bjerre Larsen lagde her stemme til filmens hovedperson, Aske, men han er i 2’eren blevet skiftet ud med Louis Næss-Schmidt.

“Ternet Ninja” fik premiere i 2018 og er siden blevet én af de bedst indtjenende film i dansk historie. Om “Ternet Ninja 2” kan opnå lignende succes må tiden vise, men det er næsten garanteret, at det kommer til at blive en af de danske biografers største attraktioner i år.

“Ternet Ninja 2” får premiere den 8. august.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: