Vi skal stadig vente et par år, før vi kan få “The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim” at se.

Tilbage i juni blev det annonceret, at Warner Bros. Animation og New Line Cinema havde slået sig sammen for at skabe en prequel til Peter Jacksons “The Lord of the Rings”- og “The Hobbit”-trilogier, og nu ved vi endelig, hvornår vi kan forvente at se filmen. Variety har nemlig rapporteret, at “The War of the Rohirrim” får premiere den 12. april 2024.

Den kommende film foregår omkring 200 år før trilogiernes handlinger. Filmen fortæller historien om Rohan-kongen Helm Hammerhand og skabelsen af Helm’s Deep, fæstningen som vi allerede kender så godt fra det legendariske slag i “The Two Towers”.

I modsætning til Jacksons seks film vil “The War of the Rohirrim” ikke være live-action. I stedet bliver det en anime-film, og der er da også en anime-instruktør om bord. Kenji Kamiyama, der har instrueret “Blade Runner”-serien med undertitlen “Black Lotus”, står nemlig bag Tolkien-filmen.

Læs også: “‘Blade Runner 2099’: Ridley Scott-serie lander hos Amazon Studios”

Philippa Boyens, der var en del af forfatterholdet på Jacksons originale trilogi, agerer executive producer på filmen. I stedet er det hendes datter, Phoebe Gittins, der sammen med Arty Papageorgiou skriver filmens manus. Filmens stemmeskuespillere forventes at blive annonceret inden længe.

I forbindelse med afsløringen af prequellens premieredato, har Variety også løftet sløret for filmens konceptkunst, der i den grad læner sig op ad sceneriet fra Jackson-filmene.

Lazy loaded image

Selvom “The War of the Rohirrim” er en prequel til Jackson-filmene, har den ikke noget at gøre med den kommende “The Lord of the Rings”-serie fra Amazon Prime Video. Den har fået titlen “The Rings of Power” og har netop fået sin allerførste trailer, som du kan se her.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: