Ridley Scott vender endnu engang tilbage til “Blade Runner”-universet.

Den legendariske instruktør skabte med “Blade Runner” et mesterværk, der siden har haft en bemærkelsesværdig indflydelse på både sci-fi- og neo-noir-landskabet samt flere generationer af filmskabere. Én af disse filmskabere er Denis Villeneuve, der i 2017 skabte filmens fantastiske fortsættelse, “Blade Runner 2049”.

Nu kan vi glæde os til at vende tilbage til den dystopiske fremtidsverden igen. Som Ridley Scott selv afslørede i november, er der nemlig en serie på vej, og nu er det endelig fuldkommen officielt.

Læs også: “Jodie Comer erstattes af Vanessa Kirby i Ridley Scotts Napoleon-storfilm ‘Kitbag'”

“Blade Runner 2099” er titlen på serien, der vil fungere som en opfølger til “2049”. Det rapporterer Deadline, der ligeledes afslører, at serien vil produceres af Amazon Studios. Dermed er der også en stor sandsynlighed for, at serien kommer til at frigives hos Amazons streamingtjeneste, Prime Video, selvom det dog ikke bekræftes af det amerikanske medie.

Ligesom med “2049” vil Scott agere executive producer på den kommende serie, og denne gang vil han muligvis også agere instruktør. Denis Villeneuve er ikke at finde blandt seriens hold.

Serien skrives af Silka Luisa, der er showrunner på den kommende Apple TV+-serien “Shining Girls”.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: