“The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim” får ny premieredato som led i en større rokade hos Warner Bros.

Den kommende anime-fortolkning af J.R.R. Tolkiens univers skulle have haft premiere den 11. april 2024, men ifølge Deadline udskydes filmen nu helt indtil december samme år. Indtil videre har vi kun den amerikanske premieredato, den 13. december, men eftersom filmens oprindelige danske premieredato var dagen før den på den anden side af Atlanten, er det ikke usandsynligt, at den kommer til at ligge den 12. december herhjemme.

Læs også: “‘Dune: Part 2’ udsat til foråret 2024”

Premiereændringen kommer, efter WB besluttede at rykke Denis Villeneuves storfilm “Dune: Part 2” fra november i år til marts næste år. Sci-fi-filmen overtog “Godzilla x Kong: The New Empire”s premieredato, hvilket betød at Adam Wingard-filmen blev rykket til den oprindelige “The War of the Rohirrim”-premieren.

“Succession”-stjernen Brian Cox leder an i den første “The Lord of the Rings”-anime-film. Her lægger han stemme til kongen af Rohan, Helm Hammerhand, i en historie, der foregår 183 år inden den ikoniske Peter Jackson-trilogi. Kongen må beskytte sin højborg mod en hær af Dunlendinger i en kamp, der kommer til at inspirere borgens navn fremtidige navn: Helm’s Deep.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: