De danske anmeldere er enige. “Mission: Impossible 6” er et action-brag.

Tom Cruise er tilbage i en af hans mest ikoniske roller – nemlig Ethan Hunt. Det er næsten alle de danske anmeldere glade for efter at have været inde og se “Mission: Impossible – Fallout”.

Instruktøren Christopher McQuarrie er også tilbage igen efter “Mission: Impossible – Rogue Nation”, og han har serveret fed action:

Tempofyldt underholdning til lands, til vands og i luften og så renset for moderne unoder som koldskål med jammerklunker,” skriver Politiken og giver fire stjerner.

Den holdning deler BT – endda med en femte stjerne oveni:

Det er hæmningløst og skamløst underholdende, og spilletiden på to timer og 27 minutter er ikke et øjeblik for meget.

Jyllands-Posten mener, der er tale om noget af det bedste indenfor genren og giver også fem stjerner:

Mission: Impossible”-franchisen, der startede som en tv-serie i 1966, men siden blev kendt for at være Tom Cruises helt egen stuntlegeplads, kommer til at stå tilbage som noget af det ypperste inden for sin genre, hvor blandingen mellem verdenspolitik og cirkusakrobatik, mellem højteknologiske finurligheder og analogt heltemod smelter sammen til en perfekt biografoplevelse.

Filmz er også glad for dens action og specielt filmens vilde stunts:

“Til gengæld er det nye stunts. Den disciplin er McQuarrie måske verdens bedste til. Umulige stunts gøres mulige i ‘Fallout’,” skriver Morten Vejlgaard Just og giver fire stjerner.

“Mission: Impossible – Fallout” kan ses i biograferne nu.


Vis kommentarer (4)

#1 desy22 1 år siden

[Indlæg er markeret som spam]
Gravatar

#2 Kris_n 1 år siden

Filmz: Kan I ikke slette Desy22? Det er en spambot der bliver ved med at skrive et eller andet på fransk og linker til en side - der sikkert er virusfyldt.

Det er nu omkring tredje gang jeg ser det samme sludder fra samme bruger. (det er anmeldt i øvrigt).
Gravatar

#3 Andreas Ellemann 1 år siden

#2 Brugeren er nu slettet :)
Gravatar

#4 Mejse 1 år siden

ganske enig i anmeldelsen :) man ser jo heller ikke mission impossible for historien :D kun for at se Cruise slå folk :P

Skriv ny kommentar: