X-Men”-skuespillerinden Anna Paquin, der for tiden medvirker i HBO’s vampyrserie “True Blood” i af og til afklædt tilstand, fortæller til Nylon Magazine, at hun ikke har noget imod at vise stykker med bart på skærmen, når hun laver sex-scener.

27-årige Paquin udtaler ifølge msnbc.com: ”Måske er der kvinder, der beholder deres BH på, når de har sex. Jeg er ikke en af dem.”

Paquin, der er født i Canada og opvokset i New Zealand, fortæller også, at hun ikke forstår, hvorfor der er nogen, der kan blive forarget over nøgenscener i film og på tv.

”Jeg synes ikke, at en nøgen krop er specielt chokerende eller interessant. Det er ikke den kultur, jeg er blevet opdraget i. Jeg voksede ikke op i USA. Jeg deler ikke holdningen, at man kan have grafisk vold, men Gud forbyde, at du ser nogens brystvorter,” siger Paquin.

Se en række billeder med Anna Paquins nøgenscener i “True Blood” i galleriet her.Vis kommentarer (25)
Gravatar

#1 moviefan20 12 år siden

Kan kun erklære mig enig med hende. Forstår f.eks. slet ikke amerikanske forældre, der glædeligt lader deres unger se "blood and gore" film, men samtidigt er panisk angst for om der er en smule nøgenhed i filmen. Jeg har sgu aldrig haft mareridt om et par bryster i min barndom.
Gravatar

#2 Kruse 12 år siden

Helt enig! Det er absurd at hvis man har en film med en del udpenslet vold, og en anden film med et kærlighedsforhold, hvor man i en enkelt scene ser en lille smule kønsbehåring eller andet seksuelt, så er det kærlighedsfilmen der får den hårdeste rating og censurering. Dokumentaren This Film Is Not Yet Rated tager også glimrende denne absurde sag op.

Til billederne af Anna Paquin - Nice! :D
"Dave, this conversation can serve no purpose anymore. Goodbye."
Gravatar

#3 colocho 12 år siden

Very nice, indeed :-)
I admire its purity. A survivor... unclouded by conscience, remorse, or delusions of morality.
Gravatar

#4 Petrescu 12 år siden

Det mest foruroligende er da dette: "Jeg synes ikke, at en nøgen krop er specielt chokerende eller interessant".
Gravatar

#5 McPeter 12 år siden

Ganske udemærket serie som bestemt bliver spændende at følge. Hun er i øvrigt ikke den eneste der blotter sig i serien så det passer fint nok ind i seriens univers/stil.

Synes dog det er bizart at filmz.dk laver et galleri med screendumps af bryster fra en TV-serie for at sælge nyheder - det er jo tydeligvis ikke pressebilleder men ligner mere noget man finder på sådan nogle "jeg-er-en-nørd-der-samler-på-nøgenbilleder-af-kendte-mennesker-når-de-har-blottet-sig-i-film-eller-tv-eller-til-paparazier"-sider... (har jeg hørt, naturligvis...)

Det kan godt være I lever af at levere nyheder, men det behøver altså ikke være på ekstra-blads niveau... så må dem der er interesseret sgu selv google billederne fra føromtalte sider.

Og ja, jeg klikkede på nyheden fra forum-oversigten fordi den omhandlede True Blood og ja, man kan sagtens se at billederne er grumsede bare på miniaturerne, inden I nu forsøger at argumentere for at det da i det mindste lokkede mig herind. ;-)
Mit film site: http://www.filmtips.dk/
Gravatar

#6 tiany 12 år siden

You go girl!
Valar morghulis
Gravatar

#7 BN 12 år siden

Peterescu (4) skrev:
Det mest foruroligende er da dette: "Jeg synes ikke, at en nøgen krop er specielt chokerende eller interessant".


ENIG!!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#8 Patriarch 12 år siden

bn (7) skrev:
ENIG!!!!!!!!!!!!!!!!


http://www.2you2.net/bonsai_images/ice_man.jpg

My pleasure ;)
“Extraordinary claims require extraordinary evidence.”
Gravatar

#9 Bobby Singer 12 år siden

Arg for fanden da Patriarch! Sådan noget må sgu da ikke bare gøre.
Idjit
Gravatar

#10 BN 12 år siden

Patriarch (8) skrev:
http://www.2you2.net/bonsai_images/ice_man.jpg

My pleasure ;)


"This domain is under construction" står der ...øh, overser jeg noget på siden?
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/

Skriv ny kommentar: