Central skuespiller på “Solo: A Star Wars Story” kritiserer nu anonymt de fyrede instruktører, Phil Lord og Chris Miller.

En anonym skuespiller, der har deltaget på optagelserne under Phil Lord og Chris Miller samt under afløseren, Ron Howard, afslører nu flere detaljer om, hvorfor Lucasfilm fyrede de to talentfulde instruktører:

”Phil og Chris er gode instruktører, men de var ikke forberedt på ‘Star Wars’… De virkede ude af kontrol. De følte helt klart presset; med denne slags film er der hele tiden folk med en mening om tingene. Den assisterende instruktør var meget erfaren, og han var nødt til at hjælpe dem med at instruere flere scener,” siger skuespilleren til Vulture.

Siden blev den erfarne Ron Howard hentet ind som erstatning for de to “Lego Filmen”-instruktører. Og Howard bliver da også alene krediteret som instruktør på “Solo”, selv om han ikke har bragt så meget nyt til filmen:

”Det er nøjagtigt det samme manuskript. De optager præcis de samme ting. Der er intet nyt.”

Således virker den største forskel med Howard ved roret til at være erfaring og rutine med denne slags større produktioner. Den udlægning er Chris Miller dog ikke enig i. Han reagerede straks på den nye kritik.

“Solo: A Star Wars Story” får dansk premiere d. 23. maj.


Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: