De fleste forbinder nok Arnold Schwarzenegger med hårdtslående action og letbenede komedier. Men den forestilling kommer muligvis til at ændre sig. Muskelbundtet har nemlig fået hovedrollen i den kommende zombie-film “Maggie”.

Se også: Schwarzenegger og Stallone fordømmer Hamas

Filmen, der snart får premiere på Toronto International Film Festival, tager udgangspunkt i en verden, hvor zombierne har tager over. Selve historien vil dog ikke fokusere på katastrofen, men i stedet fortælle en intim historie om en datter og hendes far. Datteren, spillet af Abigail Breslin(”Little Miss Sunshine”), er blevet smittet, og de to har derfor søgt ly på familiens gård, mens de venter på det uundgåelige.

“Maggie” er skrevet af den debuterende manuskriptforfatter John Scott 3, og hans manuskript landede på listen over de bedste uproducerede manuskripter i 2011. Henry Hobson, også en debutant, skal instruere.

“Maggie” produceres af Lionsgate og står til at ramme de amerikanske biografer i starten af 2015. Filmen har endnu ikke fået nogen dansk premieredato.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 KasperBS 8 år siden

Fedt...lyder som en lovende film. Og rart at se Arnold i en mere seriøs og alvorlig rolle.
Gravatar

#2 Kviesgaard 8 år siden

#1

Jeg fandt ham overraskende god i Escape Plan, så jeg er list spændt på, hvad han kan diske op med denne gang.
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah
Gravatar

#3 Manthraxx 8 år siden

endelig et Arnie projekt der kunne være interessant
Gravatar

#4 Frederik 8 år siden

Distributøren har lige valgt at trække "Maggie" fra TIFF, så lad være med at få jeres forhåbninger op.
Gravatar

#5 jacob_uno 8 år siden

Lionsgate har netop købt rettighederne til filmen i USA. De har ikke produceret den, og grunden til den aflyste forestilling i Toronto, er netop at den skal vises i hele Nordamerika.
Chenny!
Gravatar

#6 Salene 8 år siden

Endnu en zombie flick gab. Lyder lidt som on de stjæler iden fra Last of Us spillet der skal indspilles snart^^ Det eneste den gamle klovn skal fokuser på nu er den kommende Terminator trio. Alt det andet lort han har været med i det seneste = Horseshit^^

Skriv ny kommentar: