Efter allerede forgæves at have forsøgt sig med en række kuldsejlede projekter for at bringe Superman tilbage på det store lærred i 1997, lod det til, at Warner Bros. stod overfor en noget uoverkommelig opgave med at løfte Supermans cinematiske arv – ikke at det satte en stopper for kreativiteten og slidet, der i sidste ende skulle resultere i “Superman Returns” ni år senere.

Men hvad planlagde filmselskabet så at gøre, efter at Tim Burtons version blev lagt på hylden? Og hvilke instruktører, manuskriptforfattere og ikke mindst skuespillere forsøgte at bringe nyt liv til supersagaen i det nye årtusinde?

Få svaret på dette samt tanker om Supermans fortsatte eksistens i biografens mørke i artiklen Før Superman vendte tilbage – Del II.


Vis kommentarer (15)
Gravatar

#11 elwood 11 år siden

#8 To late for that, der findes ikke mange tråde som jeg har skrevet i hvor du ik følger op med noget 8-)
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#12 database 11 år siden

#3 Jo, men som du selv kan se i artiklen, er der en hel del projekter, der går i vasken. Det samme kunne jo være tilfældet med Mark Millers idé.
Gravatar

#13 Highland Park 11 år siden

#11: Pokkers, du har ret! :(
Jeg må lægge hovedet i blød...
... as surely as there's a mouse behind your ear.
Gravatar

#14 ducktorwho 11 år siden

elwood (5) skrev:
Bruce timm, Bruce timm, Bruce timm...Ja, ja, så er han altså heller ikke bedre. Man kan s'gu ikke lave spillefilm på samme måde som tegnefilm. Men jeg har i snart 15 år undret mig over hvorfor de ikke har lavet en stort budgetteret animeret spillefilm med figuren til biograferne... Jeg mener, hvis Disney kan lave film med rotter og mus og ænder og bjørne etc., så må der vel være publikum til en rigtig animeret spillefilm med Superman?

Jeg ville i al fald gerne se sådan nogle... De laver direct2dvd film i øjeblikket (heraf er Doomsday den eneste jeg har kunnet lide so far), men de er ikke ligefrem Disney quality, hvad angår deres 12fps animation.

Men det er måske bare mig der vil se sådan noget, jeg er så mærkelig.
Gravatar

#15 filmz-starwarsfan 11 år siden

superman vs batman lyder som en god ide syndt de dropede den. men glæder mig stadig enormt

Skriv ny kommentar: