Hollywood har udset sig science fiction-film som nogle af de mest oplagte at genindspille og opdatere med nye computereffekter, og i anledning af den nye udgave af “The Day the Earth Stood Still” har Filmz kigget på nogle af de kommende remakes, der er på vej, af folk som Darren Aronofsky og Frank Darabont, og de originale film, de bygger på, af bl.a. Paul Verhoeven, Michael Crichton og François Truffauts.

Læs mere om Robby the Robot i “Forbidden Planet”, voldelig satire i “RoboCop”, kitch og camp i “Flash Gordon”, isnende dræberrobotter i “Westworld” og bogbrænding i “Fahrenheit 451” i artiklen Den nærmeste fremtid – Kommende science fiction-remakes.Vis kommentarer (13)
Gravatar

#11 Queequeg 13 år siden

#10 Jeg elskede den dystopiske stemning, som filmen formår at fange, og hovedpersonens skildring. Og så er kullisserne og det lettere teatrlske skuespil (som 70'erne var så gode til) så fedt..

En ny film vil kun medbringe retouched renhed, kedelige kulisser og dårligt castet skuespillere.

Jeg kan kun håbe at jeg tager fejl, men det er ikke noget jeg regner med ved disse remakes.
Gravatar

#12 filmz-gofferoffer 13 år siden

Glæder mig også til at se, hvilken drejning Aronofsky vil tage på RoboCop-franchisen, også selvom jeg er fan af den oprindelige film. Og som jeg har sagt før, har jeg intet imod remakes, men den ellers så store mangel på talent og kreativitet bag dem. Og det har Aronofsky ikke ligefrem vist tegn på endnu.

#11

Måske en typo, men vil lige rette og sige, RoboCop blev lavet i 1987.
Men at some time are masters of their fates: The fault, dear Brutus, is not in our stars, but in ourselves, that we are the underlings.
Gravatar

#13 davenport 13 år siden

Jeg er en sucker for scifi, så I happy. Især når der er rumvæsner, der vil tilintetgøre os, og Bill Pulman, Big Will og Fluen redder dagen!!
Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!

Skriv ny kommentar: