Hollywood har udset sig science fiction-film som nogle af de mest oplagte at genindspille og opdatere med nye computereffekter, og i anledning af den nye udgave af “The Day the Earth Stood Still” har Filmz kigget på nogle af de kommende remakes, der er på vej, af folk som Darren Aronofsky og Frank Darabont, og de originale film, de bygger på, af bl.a. Paul Verhoeven, Michael Crichton og François Truffauts.

Læs mere om Robby the Robot i “Forbidden Planet”, voldelig satire i “RoboCop”, kitch og camp i “Flash Gordon”, isnende dræberrobotter i “Westworld” og bogbrænding i “Fahrenheit 451” i artiklen Den nærmeste fremtid – Kommende science fiction-remakes.Vis kommentarer (13)
Gravatar

#1 Kruse 13 år siden

God artikel som altid, Benway! Thumps up!

Det lyder faktisk ganske spændene med nogle af de remakes(tænk at jeg skulle sige det!), da de godt kunne trænge til en opdatering. RoboCop holder selvfølgelig stadig, men det er også mere et nyt take på franchisen istedet for et decideret remake. Og så har jeg fin tilid til Darren Aronofsky.
"Dave, this conversation can serve no purpose anymore. Goodbye."
Gravatar

#2 filmz-Is 13 år siden

Jeg glæder mig også rigtig meget til RoboCop-Remaket. Genså den gamle for et par dage siden, og den er statig meget fin og underholdende. Det bliver bare meget spændende at se hvad Darren Aronofsky har i ærmerne.
Gravatar

#3 filmz-Kadann 13 år siden

Fantastisk, det ser ud til at "Westworld" endelig er blevet udgivet i det rigtige format på dvd, og endda kan findes billigt hos Play. :)
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#4 filmz-Bruce 13 år siden

Super!

Og så må man ikke glemme Logans Run, som ser ud til at blive instrueret af den samme instruktør som også laver Tron 2, Joseph Kosinski.
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#5 Queequeg 13 år siden

Fahrenheit 451 er genial. Den har overhovedet ikke brug for en remake. RoboCop glæder jeg mig dog til, den kunne godt bruge en ordentlig filmatisering.
Gravatar

#6 Petrescu 13 år siden

Jeg er på den ene side begejstret over at der kommer endnu en udgave af en flm som bevæger sig i et univers som jeg sætter stor pris på, men på den anden side så er RoboCop en super fed film, hvor specielt Kurtwood Smith står højt på min liste over filmskurke, samt den dystopiske stemning er perfekt fanget. Lige som med Paul Verhoevens Starship Troopers, så er det veludført samfundssatire.
Men det bringer mig håb at det er en så kompetent instruktør som er tilknyttet den nye version af RoboCop. Jeg håber blot at der castes en relativ ukendt skuespiller som Murphy, så fokus er på rollen, frem for skuespilleren.
Gravatar

#7 duuk74 13 år siden

#6
Det bliver måske heller ikke verdens mest krævende rolle at spille en cyborg uden følelser :)
100.000 lemmings can't be wrong
Gravatar

#8 aeries 13 år siden

Nu var der jo bare lige den ting at Robocop rent faktisk fandt gamle minder og følelser frem. Det var jo ikke Terminator :)
"Target that explosion and fire!", Hikaru Sulu, Star Trek VI: The Undiscovered Country
Gravatar

#9 enfilmnørd 13 år siden

Ved godt det ikke er den "gode" mening, men glæder mig lidt til Robocop remaket. Den første film var rigtig fed ja, men dens "stop-motion"-kamp minder mig bare for meget om at det er en film, til at jeg kan nyde den fuldt ud.
"Guuump! Whats your sole purpose in this army?"
"To do whatever you tell me drill sergeant!"
"God dammit, Gump! You a god damn genius.
Gravatar

#10 Chrisenry 13 år siden

#5 Det er jeg stik uenig i. Den gamle film gjorde slet ikke Fahrenheit 451 ære. Jeg elsker bogen, men filmen sagde mig aldrig rigtig det store.

Laves der en ny version har den uanset hvad et svært oplæg at leve op til...
"Hello there, smooth skin. The Name's Harold. I help keep this town running."

Skriv ny kommentar: