En ny plakat har langt om længe gjort en ende på ventetiden på premieredatoen på HBO’s “The Last of Us”.

Fans og følgere af Naughty Dogs fabelagtige og elskede zombiefortælling “The Last of Us” har længe måttet væbne sig med tålmodighed. For selvom vi sidste måned fik den første trailer til HBO’s kommende serieadaptation af videospillet, har vi længe måttet tage til takke med en ukendt premieredato engang i 2023. Nu kender vi dog langt om længe datoen, og vi skal heldigvis ikke vente meget længere.

Læs også: “‘The Last of Us’-trailer teaser en tro fortolkning af et postapokalyptisk mareridt”

Den 16. januar 2023 bliver premieren på “The Last of Us” herhjemme – dagen efter udgivelsesdatoen på den anden side af Atlanten. Det har HBO annonceret med seriens første officielle plakat.

Billede

Afsløringen af premieredatoen kommer dagen efter, at HBO Max meget uhøjtideligt – og tilsyneladende ved en fejltagelse – kom til at lægge premieredatoen op på sin app i USA.

“The Last of Us” har “The Mandalorian”-stjernen Pedro Pascal i hovedrollen som den hærgede Joel Miller, der i et postapokalyptisk og zombiefyldt USA får til opgave at smugle teenageren Ellie – spillet af den unge “Game of Thrones”-skuespiller Bella Ramsey – på tværs af landet. Også Gabriel Luna (“Terminator: Dark Fate”), Anna Torv (“Mindhunter”), Storm Reid (“Euphoria”) og Nick Offerman (“Devs”) spiller med i serien, mens Troy Baker og Ashley Johnson, der spillede Joel og Ellie i spillene, også kommer til at medvirke i en endnu ukendt udstrækning.

Craig Mazin, skaberen af HBO’s nervepirrende “Chernobyl”, og Neil Druckmann, forfatteren og instruktøren bag begge “The Last of Us”-spil, har både skrevet og udviklet serien.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: