Yahya Abdul-Mateen II er det seneste Hollywood-navn til at skrive sig på listen over folk, der kan prale af at have optrådt i både DC og Marvels superhelteuniverser.

Abdul-Mateen II er blevet hyret i rollen som Simon Williams – bedre kendt som Wonder Man – i superheltens egen Disney+-serie, der skabes af “Shang-Chi”-instruktør Destin Daniel Cretton. Det skriver Deadline.

Læs også: “‘Avengers: The Kang Dynasty’ skal instrueres af ‘Shang-Chi’ instruktør Destin Daniel Cretton”

Williams er i tegneserierne en Hollywood-stuntmand og skuespiller, som får ioniske superkræfter. Hvor han først brugte sine evner som Baron Zemos håndlanger, blev han senere – som så mange andre helte – en del af the good guys og har endda optrådt på Avengers-holdet.

Det er tidligere blevet rapporteret, at serien bliver et satirisk take på Hollywood, og seriens første casting peger da også i den retning. Her gør Ben Kingsley nemlig comeback i rollen som Trevor Slattery, den afdankede skuespiller, der tidligere ‘spillede’ the Mandarin i “Iron Man 3”, og som senere optrådte i Crettons første MCU-film.

Abdul-Mateen II er ingen fremmed, når det kommer til superhelteprojekter. Han har nemlig både spillet med i DC’s HBO-serie “Watchmen” og studiets “Aquaman”, hvoraf serien vandt ham hans første Emmy.

Hvornår “Wonder Man” får premiere, ved vi ikke endnu.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: