Universal er på jagt efter en ny instruktør til det tiende kapitel i “Fast & Furoius”-franchisen, efter Justin Lin har valgt at fratræde jobbet.

Den nu tidligere “Fast X”-instruktør har tilsyneladende valgt at fratræde sin rolle som instruktør over kreative uenigheder. Han har med Universals støtte valgt kun at agere producer på den kommende actionfilm. Det rapporterer Deadline.

Den noget overraskende beslutning kommer blot en uge efter optagelsesstart og efterlader altså produktionen, der knap er nået at komme i gear, i tomgang. Optagelserne sættes nemlig kort på pause imens Universal forsøge at finde instruktøren, der skal lede franchisen videre.

Læs også: “Brie Larson er den seneste stjerne til at slutte sig til ‘Fast & Furious 10′”

Ifølge Deadlines kilder er samtaler med flere instruktører allerede i gang, og studiet har da også ambitioner om, at beholde filmens premieredato den 18. maj 2023.

Lin har frigivet en officiel udtalelse angående sin beslutning:

“Med Universals støtte har jeg taget den svære beslutning om at træde tilbage som instruktør på ‘Fast X’, mens jeg bliver på projektet som producer. Over 10 år og fem film, har vi haft muligheden for at filme de bedste skuespillere, de bedste stunts og de forbandet bedste bedste biljagter. På et personligt plan, er jeg, som barn af to asiatiske immigranter, stolt af at hjælpe med at bygge den mest forskelligartede franchise i filmhistorien. Jeg vil for evigt være taknemmelig for det fantastiske cast, hold og studie for deres støtte og for at byde mig velkommen til FAST-familien.”Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: