“Avatar 2” måske først klar i 2014

James Cameron har tilsyneladende ikke travlt med at kaste sig over en ny omgang “Avatar”. I et nyt interview fortæller instruktøren, at “Avatar 2” sandsynligvis først vil være klar i biograferne i 2014 – hvis ikke senere.

Hvornår “Avatar 3” så vil være klar, fortæller Cameron ikke noget om, men man må formode, at der ikke vil gå lige så lang tid, eftersom instruktøren tidligere har nævnt, at han nok vil lave de to film samtidig.

Cameron afslørede også, at han har arbejdet på et hemmeligt manuskript i de sidste par år, der vil være 100 % live-action. Han vil muligvis lave den film inden efterfølgerne til “Avatar”.

Cameron er næste gang aktuel i biograferne med 3D-undervandsthrilleren “James Camerons Sanctum”, som han har produceret. Filmen får premiere i de danske biografer 24. februar 2011.

Klik her for at læse mere om “James Camerons Sanctum”.Vis kommentarer (36)
Gravatar

#1 StarWarsFanTHX11384Eb 12 år siden

Jeg ser frem til det :) For Avatar og hans andre film er fantastiske.
Jeg håber at Sam Worthington, Zoe Saldana og de andre (levende) vil vende tilbage.
Gravatar

#2 Bardoboy 12 år siden

Han venter nok lige på Disney får lavet en ordenlig Pocahontas 2, så han kan filmatisere den.. :)
Gravatar

#3 Kaizer Soze 12 år siden

Er ligeglad med Avatar, men er mere interesseret i hans 100% live action film!
Gravatar

#4 filmz-Claudius 12 år siden

#2

Eller "Dances With Wolves II" ;)

Men det er da rart at høre, at vi har fire års frihed, før både hype og hysteri begynder igen... Lidt som OL og VM...
http://www.newsweek.com/2010/04/30/why-i-hate-3-d-and-you-should-too.html
Gravatar

#5 Sentrax 12 år siden

Der er en Pocahontas 2 så det skulle ikke være noget problem.
Gravatar

#6 Mads47 12 år siden

Ohh no, here we go again.

Nå ja hvis det nu skal være, Så jeg håber da personligt at Avatar 2. bliver beder end den første film i serien, som efter min mening var noget af det mest Overrated til dato. Ja gu var den da flot lavet, Men så var der vist heller ikke flere gode ting at sige om den film, Jeg var personligt skuffet over at betale 120kr for en film jeg har "set før" (tager udgangst punkt i Pocahontas) og så var den lidt for meget Hippe og Øko-flip i den film til min smag
Gravatar

#7 Hobby 12 år siden

Off topic*

Seriøst jeg hader det der billede :P
--> "You don't know cold" <--
Gravatar

#8 Mhmaha 12 år siden

Cameron ved udmærket godt at der vil være kæmpe forventninger til historien i en eventuel 2'er. Flot CGI kan ikke gøre det alene den her gang. Den kunne let floppe totalt! Men det kan jo være han finder noget andet at rippe af!! ^^
Gravatar

#9 daneimp 12 år siden

@6

Jeg ved godt at Cameron har meget fokus på øko og natur, men jeg synes virkelig at Avatar, som den fiktionsfilm det nu engang er, virkelig formåede at løsrive sig fra normale "pas på naturen film/dokumentarer" fordi Pandora har et helt andet livs-system end Jorden. At skade skoven på Pandora (igen det er fiktion) er langt værre end at gøre det på Jorden, fordi alt levende hænger sammen i de der nervebaner. For mig var det ikke "for meget" det var en udforskning af en (efter min mening) fantastisk idé, som er mere videnskabeligt baseret end hippie peace and love baseret ;) Man lærte figurerne at kende og de indeholder for mig en stor dybde så man kan føle med dem. Men giver alle ret i at historien var set før, men på den anden side, som de fleste siger så er det den bedste udgave af den historie som er set ;)
Gravatar

#10 filmz-Claudius 12 år siden

Mhmaha (8) skrev:
ameron ved udmærket godt at der vil være kæmpe forventninger til historien i en eventuel 2'er.


Det var der da også til nr. 1.

Tja, jeg forventer da i hvert fald noget mere end en halv gang "Danser med Ulve" tilsat en tredjedel "Pocahontas" og derefter godt garneret med sci-fi, blå mænd og drys fra "Star Wars", "Dune" og "Braveheart", når Cameron har brugt tæt på 10 år på en film.
http://www.newsweek.com/2010/04/30/why-i-hate-3-d-and-you-should-too.html

Skriv ny kommentar: