James Cameron vil udvide “Avatar”-universet med et ildbaseret ‘askefolk’.

Pandora har indtil videre introduceret os til to Na’vi-folkefærd: de flyveglade Omaticaya og de dykkedygtige Matkayina. Derfor kommer kommer heller ikke som den største overraskelse, at vi fremover kommer til at møde andre ‘nationer’ på den naturskønne planet.

I et interview med det franske medie 20 minutes, der for nyligt er blevet opfanget af Games Radar, har Cameron nemlig fortalt, at vi kommer til at møde andre kulturer, end dem, vi hidtil har stiftet bekendtskab med. Han uddyber:

“Ild vil repræsenteres af ‘askefolket.’ Jeg vil vise Na’vierne fra en anden vinkel, for indtil videre har jeg kun vist deres gode sider. I de første film, er der meget negative menneskelige eksempler og meget positive na’vi eksempler. I ‘Avatar 3’ gør vi det modsatte. Vi udforsker nye verdener, mens vi fortsætter vores hovedpersoners historie.”

Hvis man oplever deja-vu, når man læser om “Avatar” og et fjendtligt ildfolk, er det med god grund. Den populære animeinspirerede animationsserie “Avatar: The Last Airbender” tager nemlig udgangspunkt i fire folkefærd baseret på de fire elementer vand, ild, jord og luft – og her er Ildnationen naturligvis antagonisternes hjemland.

Om det er planen for Cameron-franchisen at introducere de samme fire elementer i fremtiden, bliver spændende at se – især i og med, at det endnu ikke er garanteret, at vi kommer til at se 4’eren og 5’eren, der er afhængige af “The Way of Water” og dens fortsættelses billetsalgspræstationer.

Det går dog strygende for “The Way of Water”, der netop er blevet 2022’s mest indtjenende film. Det kan du læse mere om lige her.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Pistolprinsen 1 år siden

Det ville være federe, hvis Avatar 3 introducerede en historie, der rent faktisk holdte vand (pun intended).
Lidt trold er man vel altid :-)
Gravatar

#2 KE!Z 1 år siden

Det er 100 % de 4 elementer, og så en 5 film der indeholder klimaks :(
Det er bare mange timer op til det endelige opgør.
Kingslayer.....
Gravatar

#3 KE!Z 1 år siden

Hmmm, medmindre luft folket er menneskene himmel folket??
Kingslayer.....

Skriv ny kommentar: