Selvom “Avatar” kun netop har haft biografpremiere, er James Cameron allerede i gang med at planlægge de kommende dvd- og Blu-ray-udgivelser af filmen.

Cameron kan fortælle, at han regner med, at filmen vil være klar til hjemmebiografen i sommeren 2010, hvor man bl.a. vil kunne finde omkring 10 minutters slettede scener, der ikke fandt vej til biografversionen. Der er bl.a. scener, som fortæller om na’viernes baggrund og en ny jagtscene med Jake Sully.

Ifølge instruktøren vil udgivelsen til sommer være på almindelig Blu-ray, men senere i 2010 forventer han at kunne udsende filmen på 3D-Blu-ray, så man kan få den fulde 3D-oplevelse i hjemmebiografen.

3D-Blu-ray-disken vil således understøtte de nye 3D-Blu-ray-afspillere, der kommer på markedet til næste år. Udover at have en ny 3D-Blu-ray-afspiller vil man også skulle have et HDTV, der understøtter 3D, for at kunne se filmen i 3D.

Ens gamle Blu-ray-afspiller og HDTV vil dog stadig kunne afspille 3D-Blu-ray-disken, men blot i 2D.

Se også: De danske anmeldere om “Avatar”: Storslået visuel oplevelseVis kommentarer (34)
Gravatar

#1 Twister 11 år siden

okaaay.. så man skal altså have nyt ny afspiller OG nyt TV for at se filmen i 3D? det synes jeg altså lyder rimeligt voldsomt. har svært ved at tro hvordan 3D versionen skal kunne sælge stort.

Nogen der ved hvor stor en andel af nyere HDTV's der understøtter 3D??
“I should say that I was a visual person. I experience with my eyes and never, or rarely, with my ears...to my constant regret.” - Fritz Lang
Gravatar

#2 filmz-Bruce 11 år siden

Med det pauvre udvalg af 3D titler på markedet også i de kommende år, hvoraf de fleste er ganske ligegyldige, så skal man være meget forelsket i specifikke film, for at være first-mover på denne teknologi, eller måske være lotto vinder på Fyn.
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#3 Twister 11 år siden

#2
Præcis min tanke. Avatar er fantastisk smuk i 3D og et klart visuelt mesterværk. Men kan sku ikke lige se hvordan 3D udgivelsen skal kunne sælge, når man skal ofre så mange penge bare for at se en enkelt film. Som du selv nævner er der jo sikkert langt mellem de helt store 3D oplevelser og selv om Avatar er fantastisk ser jeg ingen grund til at skulle ud og ofre flere tusinde på et helt nyt mediesystem bare for enkelte udgivelser.
“I should say that I was a visual person. I experience with my eyes and never, or rarely, with my ears...to my constant regret.” - Fritz Lang
Gravatar

#4 Ericmase 11 år siden

Cool nok! :D
The Movie Nerd is here...
Gravatar

#5 bnm 11 år siden

Hvis man har en ps3 mangler man "kun" et nyt fjernsyn. Spørgsmålet er om 3d support bliver lige så udbredt som DNLA er ved at blive i nye fjernsyn. For så får man det jo nærmest smidt i nakken.
Gravatar

#6 Notional 11 år siden

Avatar vil i den grad være en gulerod for first movers; det bliver ganske enkelt ikke bedre, men filmen vil nok ikke redefinere hjemmebiografen endnu. Men flere producenter har jo udtalt at 3D bliver standard i highend linierne allerede næste år. Køber man et nogenlunde godt tv om 2-3 år har det sikkert 3D indbygget, så det kommer helt af sig selv.

Jeg venter i hvert fald til 3D udgaven ;)

bruce (2) skrev:
Med det pauvre udvalg af 3D titler på markedet (...)


Hva Brucie, har man lært et nyt ord af Uffe? ;)
Problemet med socialisme er, at før eller siden løber man tør for andre menneskers penge - Simon Emil Ammitzbøll
Gravatar

#7 Lord Beef Jerky 11 år siden

Jeg lover at købe et 3D-fjernsyn næste gang jeg køber fjernsyn... og ligeså en 3d blu-ray afspiller næste gang jeg køber blu-ray afspiller... hvis det vel og mærke er noget der forbliver interessant. Heldigvis er dette nok ikke før om 5 års tid, og til den tid kan der jo sagtens være dukket noget helt andet og mere interessant op... vi må bare vente og se.
"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"

#8 11 år siden

Argh, jeg står jo og skal bruge et nyt TV om en 4 måneder! Så må jeg bare leve uden film i et års tid eller noget :s
Gravatar

#9 Kruspe 11 år siden

Er ikke sikker på, jeg skal se filmen igen. Hvis jeg skal, er det i 3D bio igen...
You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Gravatar

#10 ration 11 år siden

Jeg tror også mest det er for dem, som endnu ikke har været ude og købe den helt store hjemmebiograf.. Jeg kunne godt finde på, at vente med at købe til sommer og, så bruge de ekstra opsparet penge til at investere i 3d. Da det, efter min mening, er fremtiden..

Skriv ny kommentar: