Normalt bringer de fleste danske medier først anmeldelser af ugens nye premierefilm sent torsdag eller fredag, men denne gang har mange været tidligt ude for at være blandt de første, der kunne bringe en anmeldelse af årets mest omtalte film – “Avatar”.

Der er blandt anmelderne enighed om, at Camerons seneste film er en storslået visuel oplevelse, men ikke alle er lige imponeret over indholdet i historien om soldaten Jake Sully, der af militæret sendes til Pandora for at infiltrere na’vi-væseners verden.

Mest lunken er Ekstra Bladet, der skriver: ”… lige så imponerende ‘Avatar’ er på billedsiden, lige så banal, skematisk og forudsigelig er den rent indholdsmæssigt.”

Berlingske Tidende mener, at ”Det er som storslået spektakel, at ‘Avatar’ får sin tilskuer til at tabe underkæben med et klask.”

Filmz’ anmelder lader sig rive med af både den visuelle side og historien og skriver, at ”Her er så meget at betragte, udforske og beundre, at man næsten føler, at tiden er for kort til at nå det hele.” Dog bemærkes det, at ”Selve filmens fortælling forsøger ikke at opfinde den dybe tallerken om igen…”

Klik her for at se, hvor mange stjerner anmelderne har givet “Avatar”.Vis kommentarer (63)
Gravatar

#1 maialideth 11 år siden

Jeg har lige set filmen i aften, og den er virkelig gennemført fantastisk. Ja historien er set før, set millioner af gange før, men sjældent så godt som i Avatar. Der er ikke noget uforudsigeligt i filmen, men skide være med det for filmen virker. Og det er en film der bare skal ses i biografen.
Long days and pleasant nights
Gravatar

#2 mr gaijin 11 år siden

#1 Det lader til at være en typiske reaktion fra de fleste, der har set den. Værd at se for det visuelle i sig selv. Historien er ikke noget at råbe hurra for, men heller ikke noget at græde snot over.
Happiness is not always the best way to be happy.
Gravatar

#3 ducktorwho 11 år siden

mega flop
Gravatar

#4 KayOzz 11 år siden

Et visuelt mesterværk.. En banal historie.. Så kan man vel ligeså godt se Transformers 2..
Gravatar

#5 filmz-ab 11 år siden

#4

ahh, så flad tror jeg ikke Avatar er. Den har trods alt fået ret fede anmeldelser fra Usa og det ser også sådan ud herhjemme, modsat transforrmers.
You wanna know what happens to an eyeball when it gets punctured?
Gravatar

#6 Michael Andersen 11 år siden

#4 Eller "Star Wars", "The Nightmare before Christmas" eller de fleste af James Camerons andre film.

Man kan sagtens få en fremragende og medrivende film ud af en banal historie, hvis den er fortalt helt rigtigt.
Smile, you son of a bitch!
Gravatar

#7 filmz-Fairytale 11 år siden

#2 Tænkte noget i samme stil da jeg læste #1 indlæg. Dog er det ikke sikkert at min reaktion vil blive meget anderledes end hans.

#6 Korrekt, det kan jeg lide at høre ;)
Gravatar

#8 astor 11 år siden

Jeg syns det er mange der finder på undskyldninger for at gøre Avatar til en god film. "Det gør ingenting at storyen er hamrende dårlig, den har jo så gode effekter...og så er det JC der har lavet den!" Om storyen er så tam som alle siger, så er Avatar garanteren en film der ikke havner i min samling. Bilanalogi: Det er som at købe en Ferrari med Lada motor. Ser godt ud ja...men... ;)

Nåh, jeg skal måske se filmen før jeg siger noget mere... :D
Sorry, Quaid. Your whole life is just a dream...
Gravatar

#9 David Munch 11 år siden

Lyder som om filmen lever op til mine forventninger, og at den skal ses i bio, men ikke ejes på DVD..
Gravatar

#10 Plissken 11 år siden

#8
Syntes da der er ligeså mange herinde der har travlt med at "dække" sig ind, ved at gøre filmen dårlig inden de har set den.
Så ka de jo bagefter skrive løs på div. forums med: Hvad sagde jeg!, den stinker...cgi'en er for ringe, og den sædvanlige negative brok smøre.

Men.....hver sin smag.
Jeg håber den lever op til hypen. Trænger sku til at få en film oplevelse, der får mig til at glemme at stoppe popcorn i hovedet.
Det er for mange år siden det sidst er sket :)
When there's no more room in hell...

Skriv ny kommentar: