Han var skurken i “Avatar”. Og Stephen Lang gentager også rollen som Colonel Miles Quaritch i de kommende fire sequels. Nu lover han, at “Avatar 2” bliver en “Avatar”-film på steroider.

Se også: James Cameron om muligt “Avatar 2 & 3”-flop: Så dropper vi de sidste to

Stephen Lang garanterer således en ekstraordinær oplevelse, når han som Quaritch igen skal gøre “Avatar”-livet surt for Jake Sully og Neytiri:

”Den minder på mange måder om ‘Avatar’, men det er på en måde ‘Avatar’ på steroider,” siger Lang til ScreenRant.

Lang fortæller videre, at de til “Avatar 2” har arbejdet en del med motion capture under vand, hvilket efter sigende er første gang, at det sker.

“Avatar 2” får premiere d. 18. december i 2020.

Følg Filmz på Facebook.

Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 keen 3 måneder siden

Kunne det ikke være som Avatar, men bare med nogle interessante karakterer og velskreven dialog?
Gravatar

#2 Geekalot 3 måneder siden

Nu ikke en film der fanger min videre interesse. Tror ikke den kommer til at bringe flere penge ind en den første gjorde. Må man da ikke håbe den gør, så hellere cameron gå igang med noget helt nyt i stedet for.
Gravatar

#3 Snipp 3 måneder siden

#1 Ja præcis - Hvordan kan man genbruge en skurk i flere film med den samme uinteressante person. Synes også de kunne explore universet noget mere med nye karakterer og en historie der ikke minder om Pocahontas :P
I was once in a story... guess what, I was awesome!
Gravatar

#4 Johnny42 3 måneder siden

#2 Nu er nr 1 med det største boxoffice nok også lige højt at gå efter ($2.787.965,087), og de er nok også tilfredse hvis den klarer lidt mindre end det.

Men ja, jeg forstår heller ikke lige hvorfor han vender tilbage igen, og da vi allerede ved at han er skurken i alle Avatar efterfølgerne, så er spørgsmålet også hvilken trussel han udgør og hvor alvorlig man skal tage ham.
Gravatar

#5 Bachone 3 måneder siden

lav noget mere Terra Nova istedet Stephen Lang....
eller gerne samme tid :)

Skriv ny kommentar: