Na’viernes harmoniske levevis med naturen bliver for alvor vist frem i den nyeste trailer til James Camerons længe ventede “Avatar”-fortsættelse.

Det burde ikke komme som den største overraskelse oven på den første banebrydende film fra 2009, men “Avatar: The Way of Water” bliver – i hvert fald med udgangspunkt i traileren – også en fantastisk smuk og betagende storfilm.

Cameron og resten af holdet har da også haft godt 13 år til at forberede og forfine både historien og ikke mindst den teknologi, der gør det muligt at benytte sig af motion capture undervands.

Læs også: “Produktion på ‘Avatar 4’ er gået i gang”

Og den teknologi har uden tvivl været nødvendig, for hvor vi i den første film så Jake Sully (Sam Worthington) og Neytiri (Zoe Saldaña) flyve højt omkring oppe i toppene af træerne og blandt Pandoras svævende klipper, så fører “The Way of Water” os ned til og under vandet og udforsker livet, naturen og folket her.

Filmen følger Jake, Neytiri og deres familie mere end et årti efter den første films hændelser og fortæller historien om deres kamp for sikkerhed og overlevelse samt de tragedier, de oplever.

Traileren giver os også et blik på Sigourney Weavers karakter, Jakes og Neytiris barn Kiri, der altså ikke er den samme karakter, som Weavers oprindelige Dr. Grace Augustine. Om det er Augustine, som Kiri har en forbindelse til i traileren, kan vi indtil videre kun gisne om.

Weaver er ikke den eneste skuespiller, hvis karakter døde i 1’eren, som vender tilbage. Stephen Langs karakter Colonel Miles Quaritch optræder nemlig igen – dog ikke helt som vi så ham i den første film –, og han er ude efter hævn.

Derudover gør Giovanni Ribisi også comeback, mens vi på rollelisten finder nye navne som Edie Falco (“The Sopranos”), Cliff Curtis (“Doctor Sleep”) og ikke mindst Kate Winslet (“Titanic”).

Cameron har skrevet filmen i samarbejde med forfatterparret Rick Jaffa og Amanda Silver (“Dawn of the Planet of the Apes”).

“Avatar: The Way of Water” får premiere den 14. december.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: