“A Quiet Place”-universet udvides inden længe, og nu har man udset sig Lupita Nyong’o til at lede an i franchisens første spinoff.

Over to film har vi fulgt familien Abbott liste, flygte og – fra tid til anden – kæmpe sig igennem den postapokalyptiske og monsterhærgede verden, der er “A Quiet Place”-universet.

Du kan læse vores anmeldelse af “A Quiet Place: Part II” lige her.

Nu får de sig dog for en tid en velfortjent pause, og i stedet overtager – hvis alt går efter planen – “12 Years A Slave”-Oscar-vinderen Nyong’o spotlightet i den kommende spinoff, der har fået titlen “A Quiet Place: Day One”. Skuespilleren er nemlig ifølge Deadline i de afsluttende forhandlinger med Paramount om filmens ledende rolle, som vi endnu ikke har nogen detaljer om.

Filmen er baseret på en idé af John Krasinski, men den er samtidig den første i franchisen til ikke at have ham bag hverken kameraet eller skrivemaskinen. I stedet er det Michael Sarnoski, instruktøren bag Nicolas Cage-kritikersuccesen “Pig”, der overtager tøjlerne som både instruktør og forfatter.

Krasinski, der også har stået foran linsen på de to foregående film, forventes – ligesom resten Emily Blunt og resten af Abbot-familiens skuespillere – ikke at optræde i spinoff-filmen, selvom det ikke er definitivt afgjort endnu.

Nyong’o kan inden længe opleves på det store lærred i det næste store MCU-actioneventyr “Black Panther: Wakanda Forever”. Du kan se traileren til filmen lige her.

“A Quiet Place: Day One” får dansk premiere den 7. marts 2024, og efter dens premiere kan vi se frem til at genforenes Krasinski, der vender tilbage for at instruere den tredje film i den primære franchise, “A Quiet Place: Part III”, som får premiere i løbet af 2025.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: