Vi er stadigvæk tre måneder fra “Avatar: The Way of Water”-premieren, men det stopper ikke James Cameron fra at begynde produktionen på “Avatar 4”.

20th Century Studios ser ingen grund til at vente på box office-resultaterne fra den første kommende “Avatar”-fortsættelse. Man har nemlig allerede begyndt produktionen på den fjerde film i franchisen, har instruktør James Cameron afsløret til den seneste D23 Expo. Det rapporterer flere amerikanske medier, heriblandt Collider.

I samme omgang har Cameron fortalt, at optagelserne på “Avatar 3” stadigvæk er i gang, så der er tydeligvis ikke noget tid at spilde. Der er nemlig planer om en ny “Avatar”-fortsættelse hvert andet år, hvilket altså betyder, at man forventer at give premiere til den endnu titelløse “Avatar 4” i 2026 – mere præcist den 18. december det år.

“Avatar: The Way of Water”, der stadigvæk er i postproduktion, foregår mere end et årti efter den første films handlinger og følger det tidligere menneske og nuværende Na’vi Jake Sully, Neytiri og deres familie i deres kamp for sikkerhed og overlevelse på den ellers skønne planet Pandora, der endnu engang hærges af menneskene.

Læs også: “Betagende ‘Avatar: The Way of Water’-trailer teaser en smuk sci-fi-storfilm”

“Avatar: The Way of Water” får premiere den 14. december.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: