Fraværende Hawkeye og Ant-Man samt brugen af tidsrejse bliver måske centralt i “Avengers: Infinity War”.

En ny teori argumenterer for, at “Infinity War” bliver drabelig. Alle dør på nær Hawkeye, Ant-Man og Doctor Strange, gætter MovieWeb.

Teorien er bygget på, at der sandsynligvis vil indgå tidsrejse i enten “Infinity War” eller “Avengers 4”.

Det underbygges muligvis af Super Bowl-teaseren til “Infinity War”, hvor Spider-man medvirker i to forskellige kostumer – det fra “Homecoming” samt Iron spider-kostumet, som han takkede nej til i slutningen af “Homecoming”. Har Spider-Man rejst tilbage i tiden og takket ja til kostumet?

Hvis tidsrejsen holder stik, så kan noget tyde på, at Thanos udsletter langt de fleste af “Avengers”-heltene i “Infinity War”, der så må hentes tilbage af de overlevende – de fraværende Hawkeye og Ant-Man – med magi fra Doctor Strange.

Derfra kan “Avengers 4” sagtens blive en slags groundhog day, hvor de bruger deres viden fra første nederlag til Thanos til at besejre ham i anden omgang.

“Avengers: Infinity War” får premiere d. 25. april.


Vis kommentarer (9)
Gravatar

#1 HighFlyer15 2 år siden

"Har Spider-Man rejst tilbage i tiden og takket ja til kostumet?"
Sikke et latterligt spørgsmål. Han skal blot spørge Tony om han må låne/få kostumet og Tony ville forstå Peter ville være MEGET mere brugbar med et stærkere kostume.
Gravatar

#2 Gorman 2 år siden

Tidsrejse teorien har været fremme længe men at alle dør er en ny og noget voldsom teori..... bare det altså snart er jul ......
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#3 kblood 2 år siden

Giver mening at det kunne være en mulighed med de kræfter der er på spil her. Infinity Glove i sig selv ville gøre det muligt, men så er der også de mange karakterer som er med, som f.eks. Dr. Strange der måske kunne gøre det muligt.

**** Dr. Strange spoiler **** Sidst han brugte tidsrejse så var det jo så godt nok ved at bruge den infinity stone som han selv har. Uden den ville det måske ikke være helt så nemt.
Gravatar

#4 Miko86 2 år siden

tror sku ikke a Thor dør...og da slet ikke når man tænker på a han i tegnerseriene kan gå toe 2 toe med netop Thanos alene
Gravatar

#5 Tasuef 2 år siden

[quote=Miko86 (4)]tror sku ikke a Thor dør...og da slet ikke når man tænker på a han i tegnerseriene kan gå toe 2 toe med netop Thanos alene[/

...men hvis Thor skal lave sin nye hammer for at kunne slås med Thanos, så kan der ske pænt meget med de andre imens
Gravatar

#6 Gorman 2 år siden

#3 det er netop kun the time Stone, der gør det muligt for ham at ændre tiden på de elementer han ønsker at påvirke tidsmæssigt. Ingen anden magi kan gøre det.
# 4 I den udgave af Infinity war som jeg har læst slår Thanos i starten uden problemer Thor og resten af Heltegalleriet inkl alle universets celestrials, Galactus, Eternity m.m, men der har han også handsken og alle seks Infinity Stones.
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#7 Mejse 2 år siden

#4 handler nok også ligeså meget om, hvad planen er med ham og hans kontrakt, som det handler om hvad han kan og ikke kan i tegneserien :)

hvis der ikke er en chance for at han skal medvirke i mere, kan man jo ligeså godt aflive ham i denne her eller den næste film.
Gravatar

#8 Wolff 2 år siden

Tidsrejse. Det virker da lidt meget at gøre ud af den teori.

Tony: Peter! Vi har brug for dig. Her er en ny dragt.
Peter: Tak.Gravatar

#9 kblood 2 år siden

En ting er om Thor kan klare sig imod Thanos, men hvis Thanos har Infinity Gauntlet med alle sten, så ville han nu nok ret nemt kunne dræbe selv Thor hvis det skulle være.

Skriv ny kommentar: