Captain Marvel ser anderledes ud i “Avengers: Endgame” – nu afslører Joe Russo årsagen.

Der er stor forskel på Brie Larsons hår og makeup i henholdsvis “Captain Marvel” og så i “Avengers: Endgame”, hvor hun spiller MCU-rollen som Carol Danvers.

Det skyldes, at Larson udviklede karakteren under indspilningerne af “Captain Marvel“, der foregik efter “Endgame”-optagelserne:

”Hun optog ‘Avengers: Endgame’ før ‘Captain Marvel’… Hun begyndte at tage andre valg, og som en kunstner skal hun have retten til at tage de valg, hun ønsker,” siger “Endgame”-instruktør Joe Russo til Slashfilm.

Der var ellers spekuleret i, om det var en måde at signalere, at der var gået tid imellem de to film.

Som bekendt udspiller “Captain Marvel” sig i 1995, imens “Endgame” er sat i nutiden. Men det er altså tilsyneladende ikke årsagen.

“Avengers: Endgame” får dansk premiere d. 24. april.


Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 HighFlyer15 8 måneder siden

Øh som skuespiller har hun retten til at holde sin mund og spille rollen som hun er hyret til at spille, uanset om hun har "ændret" sig som kunstner under optagelserne..
Hvorfor kunne de ikke bare holde sig til at hun har det godt i sig selv med at være kvinde og stadigvæk kan sparke røv. Hendes baggrunds historie er jo præcis "du kan ikke fordi du er en tøs! Du er svag! Det hedder et COCKpit!"
Så hun var mere drenget og ville de ting som mænd/drenge får lov til uden at skulle høre for det. Nu ved hun at hun er sej og røvstærk, så kan hun godt vise at hun faktisk også er kvinde istedet for at skulle være dreng selv i hendes udseende.

Men nej nej, lad endelig Brie Larson ændrer hendes karakter i BAGLÆNS... Giver ingen mening.
Gravatar

#2 HighFlyer15 8 måneder siden

Læste mere om det et sted hvor de skriver bare LIDT mere om hvad der faktisk foregår med Brie Larson og hende udvikling af hendes karakter. Uden manuskript på begge film og det giver meget mere mening med mere kontekst. Men siden man ikke kan redigerer eller slette indlæg, så må den besked pænt stå der.
Gravatar

#3 spawnsterdk 8 måneder siden

Jeg får hovedpine hver gang jeg høre hendes navn....
Gravatar

#4 Nagash 8 måneder siden

Hun virker sgu lidt som en klaphat i privaten. Men det vil jeg skide hul i. Der er sgu så mange gode skuespillere, som tænker lidt for højt om sig selv og tror de er noget særligt. Så længe de fremstår troværdig på lærredet, så er jeg ligeglad.

Har lige været inde at se Captain Marvel her til aften. Fin film og Larson gjorde det sgu fint i hovedrollen. At Jackson så stjæler hver en scene han er med i, er så en anden sag. Men han er jo også bare en legende :-)

Glæder mig til at se mere til hende og alle de andre i Endgame.
Gravatar

#5 Gorman 8 måneder siden

#4 ++++++
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!

Skriv ny kommentar: