James Cameron har lige nu tre ud af de fire bedst indtjenende film i historien. Som den eneste aktuelle er “Avatar: The Way of Water” i gang med at forbedre sin placering.

Na’viernes succesfortællinger ser ikke ud til at få nogen foreløbig ende. “Avatar: The Way of Water” har med sine fire Oscar-nomineringer, anmelderroser og positiv respons fra publikum placeret sig stærkt som et fælles kulturpunkt. Nu kan tallene også understøtte filmens storhed. Tidligere har vi udgivet en artikel, hvor vi berettede om, at “Avatar: The Way of Water” indtog fjerdepladsen. Nu er der så sket en omrokering i den interne rangering. De fire film er stadig “Avengers: Endgame”, “Avatar”, “Titanic” og “Avatar: The Way of Water”, men den anden “Avatar”-film har netop overhalet “Titanic” og indtaget tredjepladsen.

Med dagens kurser har “Avatar: The Way of Water” opnået en foreløbig indtjening på 2,2433 mia. dollars (15,63 mia. kroner”, mens “Titanic” har en indtjening på 2,2428 mia. dollars (15,62 mia. kroner). Lige nu har “Avatar”-fortsættelsen en sikker tredjeplads, men hvis den skal sikre sig andenpladsen, kræver det en større indtjening i den sidste tid. Lige nu er der knap en halv milliard kroner mellem “Avatar: the Way of Water” og andenpladsen “Avengers: Endgame”, som har tjent 2,7 mia. dollars ind (18,81 mia. kroner).

Kan du ikke vente til de næste kapitler i “Avatar”-serien? Så læs mere her.

Hvorfor James Cameron har så stor succes med sine film i denne tid, har chefanalytiker hos BoxOfficePRO, Shawn Robbins, et bud på. Han udtaler til Variety, at det er lykkedes Cameron at lave film med en bred publikumsappel, der skal ses i biografen. Med “Avatar”-seriens effekter og altopslugende oplevelse, som er skabt til at ses i IMAX med 4K-opløsning, har Cameron lavet film, der fortjener at blive set under de rette forhold for den bedst mulige oplevelse.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 CaGoDa 1 år siden

men Titanic bliver genudgivet i Biograferne på grund af 25 års jubilæum.

Skriv ny kommentar: