Kvinde-scene i “Avengers: Endgame” blev tilføjet under reshoots, siger instruktør Anthony Russo.

DER SKAL ADVARES IMOD SPOILERS!

Under det endelige slag om Jorden i “Avengers: Endgame” træder MCU-heltinderne sammen for at beskytte Spider-Man.

Den scene blev til sent i post-produktionen som en del af reshoots:

”Det var én af de idéer, der blev hos os i lang tid, og vi havde måske forsøgt forskellige udgaver af scenen, og det var så denne specifikke udgave, der fungerede for historien,” siger Anthony Russo til The Hollywood Reporter.

Captain Marvel (Brie Larson), Scarlet Witch (Elizabeth Olsen), Valkyrie (Tessa Thompson), Okoye (Danai Gurira), Mantis (Pom Klementieff), Shuri (Letitia Wright), The Wasp (Evangeline Lily), Gamora (Zoe Saldana), Nebula (Karen Gillan) og Pepper Potts (Gwyneth Paltrow) medvirkede alle i scenen.

Netop den form for mangfoldighed – ligesom den homoseksuelle cameo – er særligt henvendt lande uden den slags repræsentation, har Russo-brødrene udtalt – læs om det her.

Image result for all female moment avengers endgame gifVis kommentarer (31)
Gravatar

#1 Eraz 2 år siden

Den scene var så unødvendig. Jeg rullede virkelig med øjnene da jeg så det. Lige op til det punkt så jeg bare "super helte" og var fuldstændig ligeglad om det var en mand eller kvinde..

Og ja i MCU phase 4 kommer der bare endnu mere af det :/
Gravatar

#2 HighFlyer15 2 år siden

For at beskytte Spiderman? Tror du har drejet scenen lidt forkert, Hr Morten.
De kommer alle sammen for at hjælpe MCU's Superman med at komme igennem en lille hær som hun let selv klarer, som vi ser lige efter de har slået et par mobs ihjel og to af de der hvaler.
Hvis der var en specifik grund til at de dukkede op havde det gidet meget mere mening, men det var bogstaveligtalt Brie Larson som gik op til instruktørerne og sagde "vi vil have en all female avengers scene!" No bullshit. Det er derfor den scene er i filmen.

Det værste ved scenen er dog at man så tydeligt kan se at det hele er et reshoot. Altså at hver eneste skuespillerinde har indspillet hver for sig. De fleste går ligefrem men dem som ankommer og kigger lidt rundt ser helt dødt rundt.
Hvis det skal gøres, så gør det rigtigt.
En enkelt ekstra scene kunne have gjort det en del meget bedre. Cap. Marvel kigger på Spiderman og siger "that's how" mens at man ser at der er nu pløjet en vej igennem fjenderne så Cap Marvel har en lettere vej frem men nej, hun flyver bare igennem selv og gør alle de andre kvindelige helte til grin.
Gravatar

#3 Warbeard 2 år siden

En scene der var næsten ligeså slem som da Captain Marvel tilintetgører det mægtigste rumskib i universet ved at flyve igennem det som var det papir.
Gravatar

#4 Warbeard 2 år siden

Hvis Russo-brødrene i fremtiden vil ofre god historiefortælling for inklusivitet, tror jeg det var det rigtige tidspunkt de valgte at forlade Marvel-universet.
Gravatar

#5 SublimeKen 2 år siden

Mantis er så ubrugelig i den scene. Den scene er udelukkende blevet lavet fordi det gik op for dem hvor mange kvindelige karakterer der efterhånden var i MCU, og det havde de lyst til at fremvise.

#2

Udover det faktum at hun er en af kvinderne, så tvivler jeg stærkt på at det pga. Brie Larsen de lavede den scene. Russo brødrene har selv været ude og sige at de var i tvivl i lang tid om det var en scene de gad og inkludere i filmen fordi den var lidt for meget, og nu citerer jeg, "on the nose". Men i sidste ende synes de det var fedt at vise hvor langt MCU var kommet i forhold til hvor mange karakterer der efterhånden var introduceret, ved at vise det igennem hvor mange kvindelige superhelte der efterhånden. Var det lidt for meget af det "gode"? Ja, og det vidste de også godt, men for 10-20 år siden ville man bare have tænkt det som endnu en fed scene, da der ikke var alt det fokus på mangfoldighed, og den efterhånden store modstand mod det, så den blev lavet med tanke på hvor fed en scene det ville være, hvis man ikke havde bias for eller imod. Men pga af nutidens bias, så kan folk i dag ikke se scenen uden at have en fordomsfuld holdning for eller imod den.
Gravatar

#6 The_Corrector 2 år siden

Lige præcis den scene rev mig ud af filmen, fordi den var så forkert. Den passede slet ikke ind, og det er så tydeligt at den kun er placeret der for at være politisk korrekt. Det var med til at ødelægge filmen. Havde filmen ikke haft den scene, og havde den var uden Brie Larson, så havde filmen været helt igennem perfekt.

For mig har det INTET at gøre med at være fordomsfuld, det her handler om at scenen slet ikke passer ind i filmen, og det er så gennemsyret tydeligt, at den kun er placeret der, for at det skal være politisk korrekt. Den her artiklen beviser bare endnu stærkere, at der er noget som snakken.

Jeg kan ikke lide Brie Larson, og det har INTET at gøre med at hun er en kvinde, det er er den måde hun opfører sig på. Hun er ikke andet end en forpulet kælling, og jeg er ved at brække mig hvergang hun åbner munden.
Hendes rolle i Endgame var ikke andet end arrogant, og hun er "bedre" end de andre.

Hun er den mest kedelige, KEDELIGEEEE karakter i MCU, og Brie Larson gør intet for at ændre på det. Jeg kunne sagtens komme med flere begrundelser, men så spoiler jeg Endgame.
Gravatar

#7 SublimeKen 2 år siden

#6

Den scene passede fint ind i forhold til mini-fortællingen der blev fortalt under kampen. Problemet er med tiderne vi lever i, så vil folk fortolke scenen som politisk motiveret, og det vidste instruktørerne godt, de har selv sagt så meget, og samtidigt gjort klart at det ikke var deres mål, men de synes selv scenen var så god, at de ville skide på smålige folks fortolkninger. Du beviser jo netop at det har noget med at være fordomsfuld at gøre ved at skrive ting som "Den scene blev kun placeret der for at være politisk korrekt", samt "havde filmen været uden Brie Larson var den perfekt"

Det er hvad fordomme og bias er. Kunne være du skulle få lidt selvindsigt, før du udtaler dig, for dit indlæg er fuld er selvmodsigelser. Fortolkninger bygger på fordomme.
Gravatar

#8 Eraz 2 år siden

#7

Han har jo ret ?. Det muligt at vi lever i SJW tider, med politisk korrekthed. Men det ødelægger både Star wars og nu godt på vej til at gøre det samme med MCU.

Javel man kan ignorer en stor del af fanbasen ved at kalde folk sexist og alt andet fordi man har en mening om det, det er bare den forkerte vej at gå efter min mening. Det er muligt at disse franchises tjener store penge lige nu *HOST* SOLO, men jeg er overbevist det kommer til at ramme dem på sigt. Lad os se om MCU phase 4 med endnu mere af deres SJW pis ført an af Brie Larson bibeholder folk i MCU universet. Jeg tvivler... Og ja Captain Marvel var en økonomisk success, men kun fordi den ledte op til Endgame og ikke en skid andet.
Gravatar

#9 SublimeKen 2 år siden

#8

Ret i hvad? Scenen stod kun ud pga. fordomme imod noget der kan tolkes som politisk korrekt. Det er den eneste grund til, at føle den ikke passede ind, fordi det var rimelig tydeligt for enhver der har set scenen, at Thanos ville have stoppet Capt. Marvel, hvis hun ikke havde fået hjælp. At Thanos så ødelagde deres kvantetunnel og gjorde forsøget på at nå den meningsløst, er så en anden sag. Men så kunne man samtidigt også fjerne scenen med Spiderman der lander på en enhjørning, da den ville være ligeså meningsløs.

Jeg betvivler ikke Marvels SJW agenda dog. Den er tydelig hos Disney. Jeg betvivler jeres snæversynede, ensporet fortolkning af den scene. Så snart jeg så scenen, vidste jeg med det samme hvad folk ville tænke.

Faktum er, at der findes en Marvel tegneserie der hedder A-Force, som er et team, der kun består af kvindelige superhelte. Dengang den tegneserie kom ud, så jeg det udelukkende bare som et tema, ligesom så mange andre tema fokuseret teams, som fx X-Men, Teen Titans, Suicide Squad, etc for at nævne nogle få.

Scenen fra Endgame, var et tegn på instruktørernes fanservice. De havde endelig en masse kvindelige superhelte samlet, hvorfor fanden så ikke udnytte det, og hinte til tegneserierne, som alt andet fanservice i den film.

Men når nej, lige den tegneserie kan vi ikke tage fra, fordi den fornærmer anti-sjw brigaden. Altså det er sygt. Det er simpelthen alt hvad der kan fortolkes som minoritets styrkende, der bliver kritiseret og vendt og drejet, og gjort til den her dogmatiske ensporede klump af negativitet, fordomme og en demagogisk form for selvretfærdiggørelse.

Hvilken del af fanbasen ignorerer man, ved at inkludere? Er du fordi du brænder inde med en illusorisk forestilling om, at ved at inkludere, så ekskludere man samtidigt?

Jeg ved godt der er mange der ikke kan lide Brie Larsen, men derfor behøver man ikke begrænse sig til en enkelt småbogerlig synsvinkel, der tilmed ødelægger ens egen oplevelse, Se det som fanservice, der bare ikke for dig, fordi det er hvad det var.
Gravatar

#10 Gorman 2 år siden

[quote=The_Corrector (6)

Jeg kan ikke lide Brie Larson, og det har INTET at gøre med at hun er en kvinde, det er er den måde hun opfører sig på. Hun er ikke andet end en forpulet kælling, og jeg er ved at brække mig hvergang hun åbner munden.
Hendes rolle i Endgame var ikke andet end arrogant, og hun er "bedre" end de andre.

Hun er den mest kedelige, KEDELIGEEEE karakter i MCU, og Brie Larson gør intet for at ændre på det. Jeg kunne sagtens komme med flere begrundelser, men så spoiler jeg Endgame.
[/quote]

Jesus du er morsom. Prøv lige at høre (læse) dig selv med lidt selvindsigt. “Hun er bare en forpulet kælling”.... etc. Dit had (og også andres her i forum) til at kvinder får en lille bitte gimmick i en film der i øvrigt er i overvægt af mandlig indflydelse er sgu patetisk. Chill out drenge, har I ingen selvtillid, overskud eller selvironi?
Næh.....
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!

Skriv ny kommentar: