Detective Chinatown 3 har vist sig at være en gigantisk succes i det kinesiske biografmarked og har nu overgået “Avengers: Endgame”-rekorden for største indtjening i en åbningsweekend, fortæller Deadline.

Den kinesiske succesfilm er formentlig ikke én, der får nogen klokker til at ringe hos de fleste danskere. Ikke desto mindre har den formået at indtjene hele 398 mio. dollars i Kina, hvilket overgår de 357 mio., som Marvels superheltekulmination indtjente i USA tilbage i 2019. Dermed overtager den kinesiske film rekorden for den største indtjening på et enkelt marked.

Læs også: “James Cameron hylder Marvel for rekord til ‘Avengers: Endgame’

Rekorden kommer i forlængelse af festivalen, der fejrer det kinesiske nytår. Samtidig er biograferne i mange dele af landet åbnet igen, og er dermed ikke længere påvirket af pandemien i samme grad. Biografelskere må efterhånden også være sultne efter en tur forbi det store lærred, så det giver god mening, at en film der er en del af en i forvejen succesfuld franchise, begynder at slå rekorder.

Det bliver spændende at se, om danske biografer kan opleve en lignende fremgang, når der begynder at blive åbnet igen. Den nylige succes som Thomas Vinterbergs “Druk” oplevede, er i hvert fald et andet godt eksempel på, at man endnu ikke skal give op på biograferne.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Oszar_The_Brick 3 år siden

Spændene!
Bliver den tilgængelig i Danmark?
Gravatar

#2 Ronnie Barnhardt 3 år siden

Traileren minder om en børnefilm. Det flugter meget godt med mine fordomme om kinesisk mainstream kultur.

Skriv ny kommentar: