Hulk er permanent forandret efter “Avengers: Endgame”, siger instruktør Joe Russo.

DER SKAL ADVARES IMOD SPOILERS!

Det var en ganske anden og ny Hulk, Marvel-fans fik at se i “Avengers: Endgame” end i de tidligere MCU-film.

Bruce Banner og Hulk var forenet til Professor Hulk – både klog og stærk.

Og Professor Hulk led store tab i “Endgame”. Først kærligheden i form af Black Widow – læs om det her.

Og dernæst ofrede Hulk sig selv ved at påføre sig selv en ny Infinity Gauntlet og knipse – præcis som Thanos, hvilket fik store konsekvenser:

”Han mistede en arm. Han mistede Natasha. Det kommer ikke tilbage. Han har skadet sig selv… Det er en permanent skade,” siger Joe Russo ifølge ComicBook.

Dermed er det en mindre kraftfuld Hulk, der kommer til at fortsætte i fremtidens MCU.Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 Durante 2 år siden

Han skal nok få helet skaden igen eller få boosted armen på en eller anden måde når de indser at det ikke er den bedste marketingstrategi at give ham et sådant handicap. Thor fik også sit øje tilbage (omend et kunstigt øje)
Gravatar

#2 HighFlyer15 2 år siden

Eh okay. Det er jo lige netop det Hulk kan. Regen AL skade. Oh well.
Mark har allerede udtalt at der aldrig kommer en Hulk film så whatever. Han får små roller som i alle film op til nu. Kedelige lille Hulk. World Breaker Hulk. En af de allerstærkeste i hele MCU. "Han er skadet forevigt nu" :|
Gravatar

#3 Gridlock 2 år siden

#2 Det er vidst et eller andet med nogle rettigheder der stadigvæk ikke høre ind under Disney der gør de ikke kan lave en Hulk film.
Er dog 100% sikker på at hvis Disney havde rettighederne til og lave en Hulk film og marketings research sagde at der kunne tjenes fine penge på det,
så vil disney HURTIGT annoncere at en Hulk film var ved og blive lavet og Mark Ruffalo allerede enten havde skrevet under på eller de var i gang med og forhandle med hans agent om endnu en Hulk film.
Gravatar

#4 Mads47 2 år siden

Så længe Hulk er dette mellem trin mellem Bruce Banner og Hulk så er jeg rigtig ligeglad med karakteren. Jeg hadet alle scener med "Hulk" i Endgame, det var fandme sløjt. Selv Ninja turtles fra den nyeste film serie var "sjover", den humor de brugte var pinlig og akavet.
Gravatar

#5 OliverDK 2 år siden

Hulk var sjov som comic relief i starten af Endgame for mit vedkommende, men jeg sad dog hele tiden og ventede på "raseriet" tog over og vi fik den gamle Hulk tilbage. Særligt da han modtager nyheden om Black Widow's skæbnen tænkte jeg - nu må han da..... men nej.

Jeg ved godt de ikke kan tilfredsstille alle, men filmen have fået et nyk mere op, hvis det i stedet for Captain Marvel havde været Hulk der smed lidt rundt med Thanos mod enden og Thanos måtte ty til Power stenen til at slå Hulk lidt ud af kurs.
Gravatar

#6 Alex- 2 år siden

Hulk har i mine øjne altid været en ret 2-dimensionel karakter, som ikke fungerer specielt godt på film, udover at stå i baggrunden, så jeg ville ikke have noget imod det hvis hans historie er afsluttet. Men er helt enig i at det er noget pis at sige at han ikke kan hele, selvfølgelig burde Hulken kunne det, over tid.
Gravatar

#7 Nagash 2 år siden

Er det Russo der udtaler sig forkert, eller er han citeret forkert? Hulk mistede trods alt ikke armen. Den sad da stadig fast på ham, men var i en slynge.

Anyways, de skal nok finde en løsning. Enten regenrerer han, eller også finder de på noget Stark tech, der kan give førligheden tilbage eller han får en arm som Bucky, hvis den ender med at blive amputeret.

Skriv ny kommentar: