Russo-brødrene erkender, at nogle Marvel-fans er tæt på at gætte plottet i “Endgame”.

MCU-fans gætter og gætter: Hvad kommer der til at ske i “Avengers: Endgame”?

Endnu har ingen gættet plottet i detaljer, afslører instruktør-makkerparret Anthony og Joe Russo. Men det er tæt på:

”Der er nogle teorier, der på en måde kommer lidt tæt på. Men fanteorier er typisk kun et par sætninger lange… De har det med at sammenfatte det til noget meget simpelt,” siger Russo-brødrene til Heroic Hollywood.

De toneangivende teorier arbejder med idéen om en eller anden form for tidsrejse, hvor de overlevende MCU-helte fra “Infinity War” må rejse tilbage i tiden og genbesøge tidligere MCU-film for at omgøre Thanos’ knips.

Tidligere teaser underbygger muligvis den teori – læs om det her.

“Avengers: Endgame” får dansk premiere d. 24. april.


Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 SublimeKen 1 år siden

Jeg holder stadig på, at der mere er tale om andre dimensioner og alternative tidslinjer, fremfor direkte tidsrejse. Der er for mange paradoxer forbundet med direkte tidsrejse. Direkte tidsrejse er dog mere simpelt, at præsentere, hvor alternative tidslinjer er lidt mere komplekst at forstå, men undgår de forbandede paradoxer. Med alternative tidslinjer skaber man et nyt univers, hver gang man ændrer i fortiden, men du kan ikke ændre den aktuelle tidslinje du selv kommer fra.

Det har været min teori siden jeg hørte om potentiel tidsrejse i Endgame, eller mere korrekt mit håb, men grundet hvor simplificeret direkte tidsrejse efterhånden er blevet i film og tv, kunne jeg godt se dem gå den vej desværre.
Gravatar

#2 Edward Teach 1 år siden

Ville hellere at tidsrejse og alternative tidslinjer samt dimensioner ikke benyttes.
....
Men fuk hvor skal jeg bare se den film :)

Skriv ny kommentar: