Superheltefilm er seriøse, mener Joe Russo.

Det er superheltenes tid. Således tegner 2018 til at blive et rekord-år for superheltefilm – læs om det her.

Men superhelte-succesen har også fået stigende kritik. Det gør publikum barnlige, imens andre, mere seriøse film har det svært med at tiltrække sig opmærksomhed.

Den kritik preller dog af på “Infinity War”-instruktør Joe Russo:

”Vi har ikke brug for den nedladende tone. Gode film handler altid om at finde en følelsesmæssig sandhed. Hvorfor skal man skide på en stor del af publikum, fordi de kan lide eventyr og reagerer på den form for historiefortælling?” siger Joe Russo ifølge The Guardian.

Tidligere på året slog Fox-chef Stacey Snider et slag for ikke kun at satse på superhelte i Hollywood – læs om det her.


Vis kommentarer (12)
Gravatar

#11 Johnny42 1 år siden

#6 Som regel er de film jeg finder gode også underholdende. Derimod er der mange film, som jeg finder underholdende, som ikke er gode. Her kan nævnes hele Sharknado serien. En film der godt nok ikke var nær så slem som jeg havde fået indtrykket af efter at have hørt amerikanske anmeldere, men dog stadigvæk en dårlig film, er Jurrassic World: Fallen Kingdom. Jeg fandt den dog alligevel underholdende. Det samme kan siges om rigtig mange gysere, og en film der af nostalgiske grunde har en særlig plads i mit hjerte er Flash Gordon, som jeg i dag godt kan se er en dårlig film, men alligevel underholdende.
Gravatar

#12 Justin 1 år siden

Nej, Joe superhelt film er ikke seriøse, de kan være gode og de kan være underholdende

Men hvorfor er der nu ikke fint nok af være god underholdning

Skriv ny kommentar: