Tidens største Hollywood-film handler om superhelte – nu advarer Fox-chef imod den ensidige strategi.

20th Century Fox er selv kendt for “Deadpool” og “X-Men”-franchisen. Men det kan også være for meget med alle de superhelte:

”Film kan ikke kun være baseret på maskerede helte,” siger 20th Century Fox-chef Stacey Snider ifølge Variety.

Hun peger i stedet på selskabets andre succeser som “The Greatest Showman” og “Mordet i Orientekspressen” som forbilleder og eksempler på store film, der ikke bare er baseret på endnu en superhelt.

Snider frygter, at Hollywood skubber en stor del af publikum fra sig ved et ensidigt fokus på superhelte-film.

I 2018 har tre superhelte-film alene stået for over halvdelen af verdens solgte biograf-billetter blandt de 10 største Hollywood-film.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Johnny42 4 år siden

Kan kun tilslutte mig dette. Der går nærmest ikke en måned uden at en superheltefilm har premiere i biografen. Jeg savner især flere store fantasy-film, der foregår uden for Tolkiens univers.
Gravatar

#2 Mejse 4 år siden

#1 ville selv elske flere fantasy film, problemet er de bare ikke tjener de samme penge, der går jo så heller ikke en måned, uden en action film, en kærligheds film en komedie og så videre.....men uden for Tolkien universet, og star wars er det ved at være mange år siden at fantasy og science fiction, har været en god forretning....desværre :(
Gravatar

#3 Johnny42 4 år siden

#2 Det er jo så også bare det at mange film-nyheds sider, hvilket filmz.dk også er et eksempel på, oversvømmes med nyheder om superhelte-film.

Jeg Synes faktisk godt om universet i Valerian and the city of a thousand planets, og kunne godt tænke mig at få mere derfra. Men desværre tjente den heller ikke nok penge. Jeg håber på at Mortal Engines bliver god, og ikke bare kun appellerer til Young Adult segmentet, så den forhåbentlig kan åbne døren for flere af den slags film.
Gravatar

#4 Mejse 4 år siden

#3 det er jo så igen fordi at det er det der er flest der bruger penge på og interesserer sig for, men er enig :)

igen ganske enig det er et fedt univers, men ja der kommer ikke flere :(
hmm Mortal Engines er jo baseret på ren Young Adult bøger, så du skal nok ikke sætte næsen for højt op, men derfor kan de jo godt blive underholdende :D

Skriv ny kommentar: