Avengers Kina corona repremiere biografer / Filmz.dk

Avengers skal redde corona-ramte biografer: Mulig repremiere på 4 MCU-film


De kinesiske biografer mangler storfilm efter genåbninger – overvejer de fire “Avengers”-film.

Efter to måneder med coronakrise er Kina så småt ved at genåbne landets biografer, men med ét stort problem: Der mangler Hollywood-film, som kan sælge billetter.

Således er storfilm som “Mulan”, “No Time to Die”, “Black Widow” og “Fast 9” alle blevet udskudt, fordi særligt det amerikanske biografmarked nu er ved at lukke ned – coronavirussen rammer først nu i USA.

Derfor overvejer kineserne angiveligt en storstilet repremiere på de fire “Avengers”-film; “The Avengers”, “Avengers: Age of Ultron”, “Avengers: Infinity War” og “Avengers: Endgame”.

Det afslører Gavin Feng, der følger biografmarkedet i Kina tæt.

Læs også ‘Bag om Marvel-succes: Kina elsker “Avengers: Endgame” – Europa foretrækker “Avatar”‘.

Således er kineserne i særklasse begejstrede for Marvels MCU-film, hvor ikke mindst “Avengers: Endgame” slog rekorder i Kina.

Billedresultat for avengers assemble endgame gifVis kommentarer (22)
Gravatar

#11 SublimeKen 8 måneder siden

#10

Det var reelle spørgsmål jeg troede du havde et svar på, siden du virkede så sikker i din sag. Den begrænsede information jeg har kunne finde frem til har ikke svaret på det, og som sagt så kan man ikke stole på de kinesiske myndigheder. Hvis det er den eneste kilde man har og man stoler blindt på det, er man logisk set bare naiv!!

Jeg nyder ikke at følge nogen konspirationsteorier ned i kanin hullet, jeg er bare realist og forholder mig til virkeligheden og hvad vi ved om den. De fakta vi rent faktisk har, fortæller os at den kinesiske regering gør brug af propaganda, og de har sågar deres eget internet.

De troværdige informationer vi har fra Kina kommer som regel fra deres befolkning og folk der besøger landet, men befolkningens viden er naturligvis begrænset. Ingen besøger landet på nuværende tidspunkt, og stort set alle der snakkede om regeringens håndtering af krisen, samt filmede det og lagde op på nettet, forsvandt kort efter. DR havde en udsendelse om det.

Jeg siger ikke at jeg er overbevist om de lyver. Jeg siger bare at jeg skeptisk, og jeg ikke decideret blindt og naivt stoler på det information der kommer fra Kina. Jeg stoler ikke på noget som helst information der kommer fra Kina på nuværende tidspunkt!

Det virker ikke til at der er nogen herhjemme der er informeret nok til at tage et realistisk standpunkt hvad det angår. Dem der gør, enten for eller imod Kinas troværdighed, gør det stort set udelukkende baseret på overbevisning og tro, og ikke på fakta og logik.

Med mindre du ved noget eller har adgang til information jeg ikke har?
Gravatar

#12 Mejse 8 måneder siden

#11 du er meget glad for at sige du baserer alt på de fakta vi har og bla bla bla det er bare ikke sandt :)

men ja jeg er sikker i min sag, da jeg tilfældigvis har nogen kinesiske forbindelser, så ja jeg har sikkert adgang til information du ikke har, men stop nu det der med at ophøje dig selv til et eller andet overjordisk logik væsen du er præcis ligesom alle andre :)

men ja bla bla bal god tur ned i kanin hullet :)
Gravatar

#13 SublimeKen 8 måneder siden

#12

Har du mindreværds komplekser siden du mener jeg ophøjer mig selv? Jeg har åbenbart bare en bedre forståelse af logisk tænkning end du har. Logisk tænkning er et objektivt koncept, og en person der bruger det, ophøjer ikke sig selv, og hvis du vil påstå jeg ikke bruger det må du komme med nogle logiske argumenter, ikke bare påstande.

Jeg snakker om den grundlæggende fakta den generelle befolkning har adgang til hvad angår Kina. Hvis du har nogle kinesiske forbindelser der fortæller dig andet, så er det jo ikke information jeg eller den generelle befolkning har adgang til.

En af mine venner har en kinesisk kone, som bor i Danmark med en stor del af hendes familie og to andre har studeret til hjerneforsker i Kina. Det er de begrænsede forbindelser jeg har, og de har ikke kunne give mig de svar jeg har ledt efter.
Gravatar

#14 Mejse 8 måneder siden

#13 du bruger ikke logisk tænkning du fortæller bare folk du gør og putter en masser ord bag for at få det til at lyde sådan, men det her er præcis grunden til jeg ikke gider diskutere med dig om noget, og dette bliver det sidste indlæg, det er ligesom når du siger du godt kan lide at prikke til folk, nej du kan lide at være et røvhul og gemmer dig bare prikning, du har meget få meninger men du har tonsvis af meninger osv osv osv, det der er trættende ved dig er at du ophøjer dig selv til at være en masse du slet ikke er.....TRÆTTENDE og bare så spild af tid for din uendelig strøm af "prik" og selvophøjelse tager altid fokus fra selve diskussionen, og så hele det der med at du tror du er så god til at diskuterer.....TRÆTTEEEEEEEENDE :)

har en masse kinesiske venner og forretningsforbindelse og de har givet mig svar på det jeg ledte efter og det kan du jo så bruge til hvad du vil :)

god aften :)
Gravatar

#15 SublimeKen 8 måneder siden

#14

Der er vidst nogle undertrykte følelser der kommer frem der, som ikke har så meget med noget i denne tråd at gøre.

Kan ikke se jeg har været et røvhul i denne tråd. Har bare stillet spørgsmålstegn ved nogle ting og stillet mig kritisk overfor nogle andre ting.

Det handler ikke om at være god til at diskutere. Det handler om argumentere med brug af eksempler, fakta og den information man har tilgængelig. Du gør intet af det. Du kommer bare med en masse påstande og undgår de spørgsmål jeg stiller og angriber i stedet min person.

Jeg ved godt jeg ligeledes har angrebet din person i andre tråde, hvor det var relevant at belyse din reelle troværdighed og psykologiske profil. Men i denne tråd har jeg intet andet end præsenteret det information der er tilgængeligt for den almindelige borger, stillet spørgsmål og erklæret mig skeptisk hvis kilden kom fra et specifikt sted. Og det er da naivt at tro den specifikke kilde. Hvis du så har andre kilder, ville en oprigtig og intelligent person normalt modargumentere med detaljerede eksempler og information de har fået fra dem, og ikke bare påstå at "Det er ikke sandt"

Du tager det åbenbart meget højtideligt, og jeg kan kun gisne om årsagen. Hvis du føler jeg præsenterer mig som et overjordisk logisk væsen, så er det enten fordi du ikke aner hvad logisk tænkning er, eller fordi du har mindreværds komplekser der får dig til at føle at jeg taler ned til dig. Det er ganske rigtig at jeg begyndte at tale ned til dig til sidst, men det er fordi du selv lagde op til det, ved at angribe min person og påstå at jeg gjorde mig selv overlegen.
Gravatar

#16 Reborn Sith 8 måneder siden

#13 Lad nu være med at diskutere med mejse, hun vil have det sidste ord. Uanset om hun har ret eller ej.
It's all good man. Saul Goodman
Gravatar

#17 Johnny42 8 måneder siden

Jeg synes det virker lidt mere mistænkeligt med Rusland, hvor der er 146 mio indbyggere men kun 306 registrerede tilfælde.
Gravatar

#18 SublimeKen 8 måneder siden

#16

Jeg har nu ikke noget imod at diskutere med Mejse, for indbringer ikke følelser og beskyldninger ligesom hun gør.

Det ender som regel også med at det er mig der har det sidste ord lige med Mejse, hvilket normalt er tilfældet hvis jeg har et bedre argument, da det er frustrerende at argumentere imod logik, hvis logisk tænkning ikke er en evne man selv besidder. Hvis det er tilfældet ser man sig som regel sur på afsenderen og angriber dem, fremfor at forholde sig til det aktuelle argument, eller de aktuelle spørgsmål som er tilfældet her.

Det betyder ikke nødvendigvis at jeg har ret i den data jeg præsenterer, men det betyder at den person jeg diskutere med ikke har andet end tom luft at byde på, så de bliver dovne og går efter personen fremfor bolden, og melder fra fordi de ved de umuligt kan vinde. Det er lidt sørgeligt at det skal komme dertil, fremfor bare at erkende at man ikke har et bedre argument eller reelle svar at byde på, og den anden muligvis har ret. Det er slag mod hendes ego, hun ikke kan håndtere. Derfor er gentagne fejlslagne forsøg på at gå efter mit.

#17

Ganske enig. Læste dog noget om at flere der blev testet positiv i tredje forsøg, blev testet negativ i de to første forsøg, hvilket måske vidner lidt om at deres test udstyr ikke er helt optimalt.
Gravatar

#19 ThatScienceGuy 8 måneder siden

#18

Må indrømme at man lidt får indtrykket af at Mejse ikke har intelligens nok til at følge med i diskussionen og i total afmagt slynger malplacerede beskyldninger afsted mod dig. Jeg synes nu du bruger logik og logisk tænkning præcis som det er meningen og Mejse bare har en manglende forståelse af konceptet og desperat prøver at dreje diskussionen over på din troværdighed fordi han/hun er kommet ud et sted hvor han/hun ikke kan bunde. Du har egentlig ret i at det er lidt sørgeligt at se.
Gravatar

#20 ThatScienceGuy 8 måneder siden

#18

Men jeg tror forresten at du nok mener rationel tænkning. Det betyder sådan set det samme som logisk tænkning, det er bare en mere præcis måde at sige det på, hvor logisk tænkning dækker over flere ting end bare argumentations teknik gennem logos, med dertilhørende rationelle konklusioner, som mere præcist er hvad du gør.

Skriv ny kommentar: