De kinesiske biografer mangler storfilm efter genåbninger – overvejer de fire “Avengers”-film.

Efter to måneder med coronakrise er Kina så småt ved at genåbne landets biografer, men med ét stort problem: Der mangler Hollywood-film, som kan sælge billetter.

Således er storfilm som “Mulan”, “No Time to Die”, “Black Widow” og “Fast 9” alle blevet udskudt, fordi særligt det amerikanske biografmarked nu er ved at lukke ned – coronavirussen rammer først nu i USA.

Derfor overvejer kineserne angiveligt en storstilet repremiere på de fire “Avengers”-film; “The Avengers”, “Avengers: Age of Ultron”, “Avengers: Infinity War” og “Avengers: Endgame”.

Det afslører Gavin Feng, der følger biografmarkedet i Kina tæt.

Læs også ‘Bag om Marvel-succes: Kina elsker “Avengers: Endgame” – Europa foretrækker “Avatar”‘.

Således er kineserne i særklasse begejstrede for Marvels MCU-film, hvor ikke mindst “Avengers: Endgame” slog rekorder i Kina.

Billedresultat for avengers assemble endgame gifVis kommentarer (22)
Gravatar

#1 HighFlyer15 1 år siden

De blev væk pga frygt for virussen, men nu vil biograferne prøve at lokke med Avengers? Lavt i denne verdens situation må jeg erkende.
Gravatar

#2 Mejse 1 år siden

#1 de blev væk fordi biograferne lukkede, og nu er de ved at åbne igen, fordi kina er ved at have styr på deres virus udbrud....der er intet lavt i det, det er en god ting, og godt at de har fået styr på det :)
Gravatar

#3 Zalon 1 år siden

#2, jeg tror at #1 hentyder til den tidligere nyhed om at de kinesiske biografer åbnede igen og at folk blev væk.

https://filmz.dk/kina-aabner-foerste-biograf-efter...
Gravatar

#4 Mejse 1 år siden

#3 tror jeg du har ret i :) ændre dog ikke på at de jo er ved at have styr på det, og skal tilbage til "hverdagen" så hurtigt som muligt, ej heller ændre det på at der intet lavt er ved det :)
Gravatar

#5 SublimeKen 1 år siden

#4

Nu støtter jeg normalt ikke konspirationsteorier, men man kan ikke stole en skid på hvad der kommer ud fra Kina. En række af de personer der prøvede at advare verden om covid-19 eller kritiserede Kina's regering på nettet, forsvandt kort efter. Kina's regering påstod at de anholdte de pågældende personer, men hvem ved!!
Gravatar

#6 Mejse 1 år siden

#5 enig enig, men det at de er begyndt at åbne op for ting og lukke ned for corona hospitaler, gør at jeg tror på dem, det giver ingen mening at gøre når det er så nemt at komme med undskyldninger for at lade være som ingen ville betvivle, medmindre der faktisk er forbedring.

tidsmæssigt passer det også meget godt med hvad man kunne forvente, så alt i alt er der langt mere der tale for at de gør fremskridt, og egentlig kun "kan man stole på dem" der taler imod :)
Gravatar

#7 SublimeKen 1 år siden

#6

Men kan vi reelt stole på at de er begyndt at åbne op for ting og lukke ned for hospitaler, eller er det blot et narrativ de har skabt, for at projektere et bestemt billede til omverden?

Som sagt, så ønsker jeg ikke at støtte konspirations teorier, men lige med Kina ved man sgu aldrig.
Gravatar

#8 Mejse 1 år siden

#7 så meget ved man trods alt, det er altså ikke så lukket et land igen :)
Gravatar

#9 SublimeKen 1 år siden

#8

Men hvordan ved vi det? Har der været journalister fra vesten i Kina og observeret/dokumenteret det selv? Eller bliver informationen formidlet gennem de kinesiske myndigheder?

Alle lande er jo lukket på nuværende tidspunkt, og de tidligere "whistleblowere" forsvandt jo, og det er ikke fordi den almindelige kinesiske borger har adgang til information fra hele landet.
Gravatar

#10 Mejse 1 år siden

#9 jep jep det er fint følg du bare konspirationen helt ned i kanin hullet og god fornøjelse :)

Skriv ny kommentar: