Avengers Kina corona repremiere biografer / Filmz.dk

Avengers skal redde corona-ramte biografer: Mulig repremiere på 4 MCU-film


De kinesiske biografer mangler storfilm efter genåbninger – overvejer de fire “Avengers”-film.

Efter to måneder med coronakrise er Kina så småt ved at genåbne landets biografer, men med ét stort problem: Der mangler Hollywood-film, som kan sælge billetter.

Således er storfilm som “Mulan”, “No Time to Die”, “Black Widow” og “Fast 9” alle blevet udskudt, fordi særligt det amerikanske biografmarked nu er ved at lukke ned – coronavirussen rammer først nu i USA.

Derfor overvejer kineserne angiveligt en storstilet repremiere på de fire “Avengers”-film; “The Avengers”, “Avengers: Age of Ultron”, “Avengers: Infinity War” og “Avengers: Endgame”.

Det afslører Gavin Feng, der følger biografmarkedet i Kina tæt.

Læs også ‘Bag om Marvel-succes: Kina elsker “Avengers: Endgame” – Europa foretrækker “Avatar”‘.

Således er kineserne i særklasse begejstrede for Marvels MCU-film, hvor ikke mindst “Avengers: Endgame” slog rekorder i Kina.

Billedresultat for avengers assemble endgame gifVis kommentarer (22)
Gravatar

#21 JokerzReality 10 måneder siden

#13

Skal være ærlig og sige at det nok er svært ikke og få mindreværdskomplekser når man diskuter med dig!

Især når man som Mejse er utrolig stædig og bedrevidende selv.

Hun har bare ikke intelligensen til at følge op på det med velformulerede argumenter og logik fordi hun har for det meste ikke den viden hun påstår hun har.

Når der så kommer en der er ligeså stædig og bedrevidende som hende selv men rent faktisk er mere intelligent og kan argumentere for sin sag bliver hun udfordret også kommer hendes sande dobbeltmoralske kulør frem.

Hendes reaktion er et meget tydeligt tegn på frustration og uvidenhed. Men det er altid underholdende at se jer diskutere fordi hun flipper ud hver gang hvilket hun ikke rigtig gør med nogen andre.

Nu siger jeg "hun" fordi i andre siger "hun", så går ud fra i ved hvad i snakker om?
Gravatar

#22 SublimeKen 9 måneder siden

#19 og #20

Nu bliver der måske kørt lidt for meget hetz på Mejse, men vil gerne medgive at hendes reaktioner nogle gange lugter lidt af afmagt. Men synes som sådan ikke jeg prøvede at diskutere Kina's troværdighed, jeg stillede mig bare kritisk overfor den information vi får derfra og stillede spørgsmålstegn til hvornår den i så fald var troværdig. Og du har nok ret i at jeg mere præcist snakkede om rationel tænkning.

#21

Altså som sagt, så prøvede jeg ikke at starte en diskussion som sådan, men der skal åbenbart meget lidt til før hun ser sig sur på mig for tiden. Det er nok min egen skyld fra tidligere diskussioner vi har haft. Er egentlig meget enig i dine observationer, men nu ville jeg heller ikke vende diskussionen til at handle om Mejse. Havde egentlig bare håbet at jeg fik reelle svar på mine spørgsmål, fremfor beskyldninger om jeg er et røvhul og arrogant uden de bliver bakket op med eksempler fra denne specifikke samtale. Men ja, jeg skriver også bare "hun" fordi Reborn Sith skrev "hun".

Skriv ny kommentar: