Marvel er ved at køre i stilling til at påbegynde produktionen på tegneseriefilmatiseringen “The Incredible Hulk”, der skal have Edward Norton i hovedrollen som videnskabssmanden Bruce Banner, der forvandler sig til det muskelsvulmende monster, Hulk. Filmen instrueres af Louis Leterrier.

Produceren Avi Arad kan i et interview afsløre, at Hulk i den nye film formentlig vil fremstå i sin grå form i stedet for sin grønne fremtoning, som i den foregående film med Eric Bana.

”Det er en ny Hulk, ny retning, ny størrelse, ny farve og ny attitude,” udtaler Arad. ”Alt, hvad der blev lavet før, er ikke med i denne film. Det er en meget anderledes Hulk. Det er mere en kærlighedshistorie og en mere heroisk Hulk. Det er den Hulk, som vi var vilde med i serien, så den er mere inspireret af serien end noget andet. Den er meget menneskelig, meget rørende og enormt actionfyldt. Louis Leterrier har en enestånde filmstil, der vil være fantastisk her, og det kommer til at blive spektakulært.”

Samtidig kan HollywoodGrind rapportere, at Jessica Biel nu også er blevet tilføjet rollelisten til filmen, der er sat til at få premiere 13. juni, 2008.Vis kommentarer (22)
Gravatar

#1 Saenjaina 16 år siden

Ja, der bliver jo nævnt alt hvad man ønskede den forrige var, men ikke var. Kan ikke gøre andet end at tørre savlen af læben og se mega, enormt meget frem til denne film.
Gravatar

#2 filmz-UDollar A.K.A. Nino 16 år siden

Avi Arad prøver alt for meget på at sige at denne film vil være alt andet end hvad den første var, bare på en lidt pænere måde.. Men jeg ku skam godt lide den første film (ikke at jeg ikke også glæder mig til denne)..
Spike: She Shall Look On Him With Forgiveness, And Everybody Will Forgive And Love. He Will Be Loved.
Gravatar

#3 filmz-stente 16 år siden

Hvad er grunden til Hulk generelt fik så meget omtale? Jeg mener, filmen var da i bund og grund ikke ret god?
Gravatar

#4 Highland Park 16 år siden

Har Hulk ikke altid været grøn? Hvilken farve havde han i den oprindelige tegneserie? Og hvilket formål skulle der overhovedet være med at ændre hans farve?
Må være en Hulk-fan herinde der lige kan skrive en mindre essay om emnet - på forhånd tak ;)
... as surely as there's a mouse behind your ear.
Gravatar

#5 Æsop9000 16 år siden

Ok.

Så de går i retning af den Grå Hulk. Hmm, kunne egentlig godt lide de tegneserier hvor hulk optrådte i den farve :)
I teorien er der ingen forskel på teori og praksis. I praksis er der
Gravatar

#6 HtoO 16 år siden

#4 Hulk var grå første gang han optrådte, men på grund af at trykmaskinen ikke kunne finde ud af at trykke siderne så han hele tiden havde den samme grå farvenuance på hver side. Blev han fra og med #2 ændret til grøn uden videre forklaring i historien.

Problemmet var nok at han i sit grønne CGI skin blev sammenlignet med Shrek. Jeg har så en ide om, at det er for at distancere sig fra atShrek-Hulken.

Jeg ser nu frem til filmen, men sys måske det en skam hvis han bliver ændret fra grøn til grå, sådan brat igen, uden forklaring. Så den kunne være lidt skægt hvis de brugte både den grøn og grå hulk, selv om det nok ville blive lidt for stor potion for en film.
Gravatar

#7 chandler75 16 år siden

Så vidt jeg husker fra tegneserien (skønt jeg ikke har læst den de sidste 10-15 år) opstod den grå hulk som følge af, at Hulk (igen) blev fanget midt i en atomeksplosion.

Modsat den grønne Hulk var den grå Hulk ret intelligent, men vist også noget af en dumt svin. Han blev dørmand i Las Vegas og gik under navnet Mr. Fixit (I kid you not).

Senere blev han via et eksperiment grøn igen, og formåede at sammensmelte Bruce Banner og Hulk, således, at han stadig var den lynintelligente videnskabsmand Banner, men samtidig stor og grøn.
"Some people have bad taste and others have taste more like mine." - Roger Ebert
Gravatar

#8 filmz-loke76 16 år siden

De prøvede at bruge en gamma bombe, da det var denne stråling der skabte hulk troede de den kunne dræbe ham. resten er som #7 skriver. Jeg forstår ikke hvordan det kan ligge sig mere op af serien, samtidigt med han skal være mere heroisk.. den grå hulk var et dumt svin.
That´s what I like about them highschool girls man. I get older, they stay the same age.
Gravatar

#9 Highland Park 16 år siden

#6-8: Cool, I skal have tak for forklaringerne :)
Personligt har jeg aldrig læst tegneserien, så hvorvidt den grå Hulk er et frem- eller tilbageskridt i forhold til den grønne, skal jeg ikke kunne sige. Men modsætningen mellem den intelligente Bruce Banner og den halvstupide grønne Hulk virker da langt mere interessant end en intelligent dørmands-Hulk i Las Vegas, hahaha! :D
Desuden er der rent visuelt noget sært fascinerende ved en grøn Hulk :D
Får sgu' helt lyst til at opstøve 70er-serien med Lou Ferrigno og se den igen ;)
... as surely as there's a mouse behind your ear.
Gravatar

#10 filmz-loke76 16 år siden

Den blev først rigtig fed da bruce banner, den grå hulk og den grønne hulk smeltede sammen til en person/personlighed... Kæmpe grønne hulk i slåbrok med lyserøde kanintøfler og læsebriller ;)
That´s what I like about them highschool girls man. I get older, they stay the same age.

Skriv ny kommentar: