Star Wars: The Force Awakens” måtte nøjes med en Oscar-nominering for sine effekter. “Ex Machina” løb med sejren. Det gør dog ikke arbejdet fra Industrial Light & Magic mindre imponerende. Det sætter ny video tyk streg under.

Se også: Video: Så vilde er effekterne i “Star Wars: The Force Awakens”

Det er IL & M Visual FX selv, der nu har frigivet en video, hvor du kan se, hvad der var effekter, og hvad der var ægte i J.J. Abrams’ fortsættelse af stjernekrigs-sagaen.

Men gør det på eget ansvar. For når du har set videoen, vil det blive svært at se “Episode VII” på helt samme måde igen – lidt af magien forsvinder.

Se videoen her:

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 benom 6 år siden

såååhhh .... 99% CGI?
Gravatar

#2 Mads47 6 år siden

benom (1) skrev:
såååhhh .... 99% CGI?


Self er der meget CGI, men er fandme også mange praktiske effekter. Bare se ekstra materialet til filmen og så vil du se hvor meget der faktisk er.
Gravatar

#3 Fjeder 6 år siden

Hmm.. jeg er egentlig mest skuffet over de ikke havde funktionsdygtige tie-fighters og x-wings .. Altså jeg kan forstå det, de store imperial star cruisers er CGI ... men de små tie-fighters og x-wings??? skuffende ;)
Gravatar

#4 KEiZ 6 år siden

Med mindre den skal foregå i Rødovre centrum, kan det vel ikke komme bag på nogen at der er meget CGI, men så længe der er praktiske effekter og det ser "virkeligt" ud er det sku ok med mig.

What are your names, Neil and Bob, or is that like what you do?
Gravatar

#5 KEiZ 6 år siden

tror faktisk man ville blive meget mere overrasket hvis man tog nogle af de mere almindelige film, hvor meget Blue screen der egentligt bliver brugt på film i dag og hvor meget der bliver rettet til efter optagelserne.
What are your names, Neil and Bob, or is that like what you do?

Skriv ny kommentar: