Fra Indiens slumkvarterer til hurtige biler og sexede kvinder? Det kan måske blive virkeligheden for instruktøren Danny Boyle, hvis det står til Barbara Broccoli.

Tilsyneladende har Broccoli, der er overhoved for James Bond-franchisen hos EON Production, forsøgt at overtale Boyle til at sidde i instruktørstolen på den næste film om agenten med licens til at dræbe, som bliver den 23. film i rækken.

Selvom den Oscar-vindende instruktør hovedsageligt har været interesseret i mere alternative projekter – som udover “Slumdog Millionaire” bl.a. tæller “Shallow Grave” og “Trainspotting” – skulle Boyle efter sigende være begejstret for den nye, barske Bond-stil, som har kendetegnet de to seneste film med Daniel Craig i hovedrollen.

Danny Boyle er desuden gode venner med Bond-produceren Callum McDougal, som Boyle har arbejdet sammen med på filmen “The Beach”.

En kilde fortæller til avisen The Sun: ”Danny har altid insisteret på, at han er mere interesseret i film fremfor penge. Men med Daniel Craigs medvirken og den måde, filmene nu er struktureret på – med fokus på karakterer og plot fremfor jokes og gadgets – passer det lige til Danny. Alle hos EON mener, at Danny ville være en fantastisk tilføjelse til Bond-familien.”

En talsmand for Boyle fortæller dog, at selvom Boyle er smigret over at være blevet sat i forbindelse med Bond-franchisen, har han ingen aktuelle planer om at instruere en Bond-film, selvom han altid har været fan af franchisen.Vis kommentarer (23)
Gravatar

#1 jona 15 år siden

vil hellere have, han laver et 3. kapitel i 28 dage senere-filmene
Gravatar

#2 thomasegebaek 15 år siden

Vil hellere have vi lader som om 2. kapitel aldrig blev lavet og lod 28 dage senere stå alene...

og er ligeglad med bond serien
Gravatar

#3 Kruse 15 år siden

Vil hellere se at han laver efterfølgeren til Trainspotting :)
"Dave, this conversation can serve no purpose anymore. Goodbye."
Gravatar

#4 icetea 15 år siden

"..skulle Boyle efter sigende være begejstret for den nye, barske Bond-stil"

Noooo stop nu!
Gravatar

#5 BN 15 år siden

Lad os bare få mere af den nye Bond-stil, og hvis Boyle er mand for dette, så lad ham da endelig instruere den næste film i franchisen!
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#6 filmz-Bruce 15 år siden

Hvis han ikke insisterer på at fotografere som en indisk scootermaler med hang til spasmer og kronisk epileptiske anfald som i den seneste A Huge Quantum of seriously shitty Cinematography and no Solace, så skal han være mere end velkommen. Ellers kan han rejse et sted hen, hvor der ikke er Sunshine.
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#7 Baby Strong 15 år siden

Hmm Forster kunne ikke gøre det !
Gravatar

#8 filmz-Sichlau 15 år siden

Send in Guy Ritchie!!! Eller noget. Ingen tvivl om at Boyle er en god instruktør, men spørgsmålet er om disse A-klasse instruktører virkelig egner sig til James Bond-serien...
Gravatar

#9 HonoDelLoce 15 år siden

#6

Utroligt malerisk.. Og spot on, i øvrigt ! :)
Jeg har intet problem med ikke at have ret. Det er kun, hvis nogen påpeger det, jeg bliver stædig!
Gravatar

#10 BN 15 år siden

#6:

Hmm, jeg synes, jeg et eller andet sted mellem linjerne ser en ganske svag antydning af utilfredshed?
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/

Skriv ny kommentar: