Barnestjernerne Asa Butterfield og Chloe Moretz skal ifølge Deadline.com være med i Martin Scorseses kommende film “The Invention of Hugo Cabret”.

Asa Butterfield, der er kendt fra “Drengen i den stribede pyjamas”, skal spille hovedrollen som Hugo Cabret. Chloe Moretz, som har en af hovedrollerne i den kommende “Kick-Ass”, skal spille den kvindelige hovedrolle Isabelle.

For nyligt blev det desuden annonceret, at Ben Kingsley og Sascha Baron Cohen også vil medvirke i filmen.

Se også: Martin Scorsese i forhandlinger om film baseret på børnebog
.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 MMB 13 år siden

Jeg glæder mig meget til at se Ben Kingsley i endnu en Scorsese film - han gjorde det glimrende i Shutter Island.

De to børneskuespillere kender jeg absolut intet til. Er der en, der kan sige noget brugbart om deres skuespillerevner?

Jeg er lidt halvnervøs over Sascha Baron Cohen, men når det er sagt, har jeg hørt, at han kun har en mindre rolle i filmen. Derudover har han trods alt nogle skuespillerevner (set i Borat), så er spørgsmålet bare, om han også kan spille seriøs, men andet vil da undre mig.
Gravatar

#2 Blacksanta 13 år siden

#1, spørgsmålet er vel også, hvor seriøst han behøver at spille? Det er jo trods alt en børnefilm - måske lidt ala hans præstation i Sweeney Todd :)
Gravatar

#3 Nicki52 13 år siden

#1
Er fuldstændig enig med dig. Det var også en fed rolle Ben Kingsley havde i Shutter Island, han var helt rolig. Glæder mig til at se ham i den film, selvom den er en børnefilm. Nu kommer Leo måske i en birolle, endelig. Selvom man er dygtig skuespiller, kan man godt tage biroller en gang imellem.
"I haven't told you everything..." Sophia Maguire fra "The Event"
Gravatar

#4 MMB 13 år siden

Blacksanta (2) skrev:
#1, spørgsmålet er vel også, hvor seriøst han behøver at spille? Det er jo trods alt en børnefilm - måske lidt ala hans præstation i Sweeney Todd :)


Jeg har ikke set Sweeney Todd. Hvordan spillede han der?

Derudover er det ikke en børnefilm, men en familiefilm! :)

I følge rygterne skal Sascha Baron Cohen spille en vagt på stationen, og Ben Kingsley skal spille den legendariske filminstruktør George Méliès, der er en central rolle i filmen.

Skriv ny kommentar: