Batman Beyond / filmz.dk

“Batman Beyond”-caster opfordrer fans til at kræve nye afsnit af Warner Bros.


Andrea Romano, som var casting director på “Batman Beyond”, vil genoplive den elskede serie – og hun vil have fans til at presse Warner Bros. for at få det til at ske.

Under IGN Fan Fest sagde Romano om eventuelle nye afsnit af “Batman Beyond”: “Det afhænger af, at fans efterspørger, og efterspørger, og efterspørger det, indtil Warner Bros. ville være tåbelige ikke at gøre det.” Hun påstår samtidig, at hele seriens gamle team også er klar på at genoptage deres roller.

Warner Bros. har bestemt magten til at kunne genoplive den elskede serie, og der går da også rygter om, at en anden animeret Batman-serie vil få helt nye afsnit og sæsoner på HBO Max, nemlig “Batman: The Animated Series“.

Tidligere er det lykkedes fans at få deres ønske fra Warner Bros., da de efter en årelang kampagne fik annonceret “Zack Snyder’s Justice League”, som nu får premiere d. 18. marts.

Produktionsselskabet lytter altså til sine fans, så hvis Romano får sat en kampagne i gang, ser det ikke ud til at være helt umuligt at få nye afsnit af “Batman Beyond”.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 mr.jakel 1 måned siden

Ville være fedt med mere Batman Beyond. Men de ville sikkert bare fucke det op på en eller anden måde.

Tror måske bare vi skal være glade for det "sent off" vi fik gennem justice league Unlimited (epilogue) og så lade serien slutte der.

Skriv ny kommentar: