Det er sjældent, at voldelige tegnefilm for voksne får biografpremiere i Danmark. Men nu sker en undtagelse. CinemaxX-kæden sætter således den nye “Batman: The Killing Joke” op på trods af en aldersgrænse på 15 år.

Se også: Første trailer: Batman i R-rated jagt på Jokeren i “The Killing Joke”

“Batman: The Killing Joke”, der er baseret på Alan Moores legendariske graphic novel fra 1988, får i weekenden verdenspremiere på San Diego Comic-Con. Men allerede d. 8. august kan de danske biografgængere opleve den voldelige animationsfilm hos CinemaxX-kæden i København, Odense og Århus.

Filmchef hos CinemaxX, Rikart Olander Købke, fortæller til Filmz, at det har krævet en del overtalelse at få SF Studios til at turde at sætte en tegnefilm op i biografen uden undertekster og med 15-års censur.

Det er igen Kevin Conroy, der lægger stemme til Batman, imens Mark Hamill ditto er genganger som Jokeren. Det har de begge gjort før med stor succes.

Og bliver “Batman: The Killing Joke” en dansk biografsucces, så afviser CinemaxX bestemt ikke at sætte andre og ældre animerede Batman-klassikere op som “Batman: Mask of the Phantasm” og “Batman Beyond: Return of the Joker” på samme måde som det skete med Hayao Miyazakis film, der er blevet sat op med flere års forsinkelse i Danmark.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 Jach 7 år siden

Awesome!
"Game over man, game over"
"Stop screwing around"
-Hudson from ALIENS
Gravatar

#2 The-new-meister 7 år siden

Det kunne være fedt hvis de viste "The Dark Knight Returns" på det store lærred :)
Gravatar

#3 Maroti 7 år siden

Hold kæft hvor fedt! Awesome nyhed!
Gravatar

#4 Nagash 7 år siden

Graphic novel? Prøver man så ikke bare at være lidt for kultursnobbet og ikke vil indrømme, at man læser comics eller tegneserier på dansk? For det er det jo. Det bliver altså ikke til finkultur, bare fordi man kalder det noget andet ;-)

OT: Den kunne nu godt lokke mig ind til hovedstaden. Den rammer også lige midt i min ferie :-)
Gravatar

#5 Geekalot 7 år siden

Nu godt følge SF Film eller SF Studios, går ud fra det fra samme gade af :) Tegnefilm til voksne tror jeg nu også er et meget stort sats, håber da den får succes, men har min tvivl på det :(

Skriv ny kommentar: