Da animationsfilmen “Batman: The Killing Joke” i weekenden fik premiere på årets San Diego Comic-Con vakte det postyr, at man viste en grafisk sexscene imellem Batman og Batgirl.

Se også: Første trailer: Batman i R-rated jagt på Jokeren i “The Killing Joke”

For det er bestemt ikke hverdag, at en tegnefilm både viser sex og vold. Men det gør “Batman: The Killing Joke” altså. Og så bliver det ikke mindre kontroversielt af, at det drejer sig om Bruce Wayne og Kommissær Gordons yngre datter:

”Vi var klar over, at det var lidt risikabelt. Der er helt klart nogle ting i den første halvdel, der vil være kontroversielle,” siger DC-producer Bruce Timm til Vulture.

Men selv om det har rejst kritik hos nogle fans, så fortryder Timm ikke, at sexscenen er med:

”Det var meget vigtigt for os at vise, at karaktererne laver nogle ret store fejltagelser… Det var meget fascinerende for os at udforske den vinkel.”

“Batman: The Killing Joke” får dansk premiere d. 8. august.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (12)
Gravatar

#1 Kaversmed 6 år siden

Ad! Få det sex-halløj ud af min tegnefilm.
;)
Ripley: These people are here to protect you. They're soldiers.
Newt: It won't make any difference...
Gravatar

#2 Gasivodo 6 år siden

Aha, derfor R-rated.
"..are there any women here today?.."

'Life of Brian'(1979) = fra dengang, man GODT måtte... :-(
Gravatar

#3 Stetso-G 6 år siden

Nu er den sex-scene så ufarlig og ugrafisk, som det næsten kan lade sig gøre. De kysser hinanden, Batgirl tager den øverste del af sin dragt af (hun har en BH på), og så panorerer kameraet væk.
Det er lige til Redtube!
Gravatar

#4 Star Trek fever 6 år siden

Hvis det Batman og Robin, så var det blevet hyldet som noget smukt. Nu er det så en mand og en kvinde, naturens valg, og pøj for pokker.... Hvis folk ikke kan se hvor dobbelt moralsk det er, ja så står verden ikke længere
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"
Gravatar

#5 Sir_cumalot 6 år siden

Sex scene ? Man så da hverken bryster, kønsdele eller cumshot. Fesent :-)

Og ja jeg har set den!
Gravatar

#6 Snipp 6 år siden

Så den igår og synes ærlig talt at filmen ikke er r-rated. Man ser jo ingen sex scene. De kysser og det er det. Kameraet kigger væk da det sker og man hører jo heller ingen stønne lyde/orgasm. Såååå de fans må virkelig være cringe nerds med fuld neckbeard og bor i mors kælder.
I was once in a story... guess what, I was awesome!
Gravatar

#7 Kaversmed 6 år siden

#6 Hey du!!! Hvad er der nu galt med neckbeard!?
Ripley: These people are here to protect you. They're soldiers.
Newt: It won't make any difference...
Gravatar

#8 Stormageddon 6 år siden

Folk her virker ikke til at fatte selve debatten. Det er ikke sexscenen i sig selv der forarger folk. Det er det faktum at det Batman og Batgirl. Ligesom med Robin, så har Batman altid været en faderfigur i Batgirls liv. Det giver ingen mening for hverken den ene eller den anden karakter.
Gravatar

#9 Stetso-G 6 år siden

#8 Sådan som nyheden er refereret her på siden, så er det netop selve sexscenen, der er problemet. At debatten er anderledes andetsteds kan være lidt svær at forholde sig til, hvis det ikke bliver gengivet nøjagtigt nok her på sitet.
Gravatar

#10 Gasivodo 6 år siden

Nårh, lille Batgirl har Elektra komplekser. Buhuhu:-(

"..are there any women here today?.."

'Life of Brian'(1979) = fra dengang, man GODT måtte... :-(

Skriv ny kommentar: