Hvis biograferne troede, at det ville være svært at tjene penge på en tegnefilm med vold og sex, så tager de fejl. “Batman: The Killing Joke” hitter stort i USA.

Se også: DC forsvarer sex imellem Batman og Batgirl i “The Killing Joke”

Foruden premieren på sidste weekends Comic-Con, så har “Batman”-tegnefilmen for voksne fået en begrænset premiere i amerikanske biografer.

I mandags blev “The Killing Joke” sat op flere steder i USA som særvisning, hvilket indbragte 3.175.000 dollars på denne ene dag.

Det kunne kun “Star Trek Beyond” og “Kæledyrenes hemmelige liv” slå på dagen. Hvorimod film som “Ghostbusters”, “The Legend of Tarzan” og “Lights Out” måtte se sig slået af den seneste ‘DC Universe Original Movie’.

“Batman: The Killing Joke” får dansk premiere d. 8. august.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Nicki52 7 år siden

Har allerede købt den på iTunes. Ser den i aften.
"I haven't told you everything..." Sophia Maguire fra "The Event"
Gravatar

#2 Stetso-G 7 år siden

Det kunne være interessant at se, hvilken gennemslagskraft de andre af DC's animerede film ville have haft, hvis de havde lige så god PR i ryggen.
Killing Joke er god og minder stillistisk om den animerede serie. Også et scoop at få både Conroy og Hamill til at gentage deres roller. Specielt Hamill skinner igennem.
Men der er andre film, der er bedre og mere interessante både plotmæssigt og visuelt.
Doomsday, Under the Red Hood, Year One, Flashpoint Paradox, Assault on Arkham, The Elite og andre.
Jeg fantaserer lidt om, hvis man havde haft modet til at sætte disse film i biografen, og de havde haft succes, om live action filmene ville have været bedre? At man fx havde sprunget over origin stories.

Skriv ny kommentar: