Kathleen Kennedy bekræfter, at Lucasfilm dropper “Boba Fett”-filmen.

Tidligere på året kunne Filmz fortælle, at Lucasfilm havde sat spinoff-filmen om Boba Fett på pause på ubestemt tid. Nu er den definitivt droppet.

Til en Oscar-reception for “Black Panther” spurgte journalist Erick Weber Lucasfilm-chef Kathleen Kennedy om fremtiden for filmen om Boba Fett.

Svaret var, at filmen er 100 procent droppet – fuldt fokus er i stedet på “Star Wars”-serien “The Mandalorian”, som netop er blevet bestjålet – læs om det her.

“Logan”-instruktør James Mangold var ellers tilknyttet “Boba Fett”-filmen, men efter “Solo”-floppet ændrede Lucasfilm strategi for “Star Wars” – læs om det her.

Eneste “Star Wars”-film i aktiv udvikling er aktuelt “Episode IX”, der får premiere til næste år.Vis kommentarer (10)
Gravatar

#1 Lauzzy81 5 år siden

Altså det var ikke en film jeg så frem til alligevel, godt nok er Boba Fett blevet kult i Star Wars, men så interessant en figur var han heller ikke! Så hellere de laved en film med Obi-Wan!
Gravatar

#2 Mejse 5 år siden

tror de vinder rigtig meget, ved at bygger serier op, der udvider universet, og så har en film hvert andet år, der er en del af en ny trilogi, som også gerne med tiden må udvikle sig i andre veje, men stadig beholde, de der hoved star wars ting....giver også mere mening, når man tager deres kommende streaming tjeneste med :)
Gravatar

#3 Gridlock 5 år siden

Sjovt før TLJ og Solo jamen der var ikke de film Lukasfilm/Disney ikke ville lave inden for Star Wars universet det ville være deres nye Marvel Cinematic universe.

Efter TLJ og Solo er der I DEN GRAD blevet trukket i håndbremsen ser det ud til.
Ud over Episode IX er der ikke flere planer selv Rian Johnsons planlagte trilogi ser ud til og hænge i limbo.

Noget kunne tyde på at det lavere end forventet slag af bluerays og DVDs af TLJ, samt at INGEN gider og købe TLJ legetøj (diverse legetøjskæder ser ikke ud til og kunne komme af med det).
Har fået Disney til og trække HÅRDT i håndbremsen.

Og er det egentlig ikke temmelig interessant at de markedsføre Mandelorians (nogen fra den klassiske linje) samt køre temmelig hårdt på at Mark Hamill er med i Star Wars Episode IX.
Jeg troede mening med det hele var at fortiden skulle dø og den nye trilogi fuldstændig skulle erstatte den gamle.
Det ser ikke ud til og være sket af en eller anden grund er hverken Fin,Poe eller Ray den helt store publikum magnet.

Og Kylo Ren er ingen Darth Vader, hvorfor faldt han til den mørke side... øhh Luke stod over ham med tændt lyssvær og Snoke havde vidst talt med ham og det var det.
Mere fik man ikke og vide.

Darth Caedus you are not, hvilke egentlig er synd for der var en glimrende historie om vejen til helvede samt Yoda´s originale advarsel om hvordan frygt kunne lede til den mørke side.

Men ja ja lad os nu se hvad Mandelorians kan levere for ind til videre er den seneste Star Wars serie, Star Wars Resistance ikke noget og skrive hjem om.
Selv Rebels season 1 var bedre end det her.
Gravatar

#4 Justin 5 år siden

Disney har nok fundet ud af der er forskel på publikum til Marvel Cinematic universe. og Star Wars
Gravatar

#5 Skak2000 5 år siden

Disney har fundet ud af, at de ikke bare kan producer Star Wars film på samlebånd.

Disney burde følge de anvisninger og anbefalinger George Lucas gav dem for de kommende Star Wars film. Dem de valgte fuldstændige at ignorer...
Gravatar

#6 Bishop 5 år siden

Disney ændrer vel bare strategi efter alt det postyr fra en flok "cryin man-babies" ;)
Gravatar

#7 OliverDK 5 år siden

#6 Jeg vil nu nok mene, at de eneste "cryin man-babies" ville være ansat hos Disney, hvis denne ændring faktisk måtte skyldes hvad der jo i følge "forskning" primært er russiske bots ;)

Jeg har nu mere tillid til professionalisme hos Disney end de skulle lade sig kue af computerkode og ja nogle få højtråbende landsbytosser, som medielandskabet i dag ynder at give taletid, da det giver clicks og reklamekroner pga folks hunger for sensation.

Whatever te casse så kan disse få tosser næppe holde folk ude af bio'en eller fra at købe merchandise, osv. Det eneste der kan det er for ringe produkter og mon ikke den selv-anerkendelse er landet hos Disney og det er årsagen til omsadlingen.
Gravatar

#8 Gridlock 5 år siden

#7 Ja den "forskning" er vidst den rette måde og opstille den på.
Fordi den "forsknings raport" er blevet busted så mange gange at ingen kan ta den seriøst længere.

Med hensyn til dem der ikke kan li Star Wars TLJ, var de åbenbart nok til at Solo filmen blev en kæmpe fiasko.
Samtidig med at hvis man ser på tallene sælger TLJ Blueray langt under det forventet nivo.
Legetøjs salget af TLJ er også så ringe at Hasbro har måtte holde fyrings runder for og komme oven på tabet.

Så og bare feje alle dem der ikke kunne li TLJ tilside som enten russiske bots eller landsbytosser, er ikke altid det smarteste og gøre hvis man vil ha at ens film faktisk tjener penge.
Gravatar

#9 Mejse 5 år siden

#8 det er altså en tåbelig simplificering af grunden til hasbros fyringer, at sige det er på grund af manglende star wars legetøj....sådan virkelig imponerende faktisk, ved godt du bruger alle grunde du kan finde, til at vise at det var en dårlig film og alt det, men den der var altså for ugennemtænkt :D

men ja disney gør jo bare det alle forretninger der har klaret sig, så godt og blevet så store gør, de laver en plan, og hvis den ikke går som håbet, så ændre de den, om det er "crying man-babies" faldende indkomst, billioner brugt til køb af fox, eller mere sandsynligt, alle 3 og mere til sammenlagt, kan man jo spekulere længe i....de gør bare det fornuftige.
Gravatar

#10 OliverDK 5 år siden

#8 Jeg har lidt svært ved at gennemskue hvad det er du prøver at kommunikere til mig.

Jeg er bestemt enig i, at den rapport om russiske bots var sensationsforskning og forskeren tillagde motivationer til "ukendte mennesker" han ikke havde belæg for. Det var netop derfor jeg skrev forskning i gåsetegn og et ;) i enden.

Min pointe var simpel, at "crying man-babies" eller sensationsforskning om russiske bots næppe har haft nogen betydning for Disney's ændring i mht. fremtiden for Star Wars og var det tilfælde, ja så var det da nok mere Disney der skulle luge ud i "crying man-babies" ;)

In any case, så har svigtende salg af billetter af Star Wars baseret film, forventet indtjening svarede ikke til den reelle indtjening, faldende merchandise salg, licens nedskrivelser, generelt faldende interesse for Star Wars brandet som helhed, uheldig generalisering af fans vs landsbytosser osv., sikkert været årsagen til deres omsadling og der er blandt lukkede døre nok blevet enighed om det ikke har været optimalt og nye boller skal i suppen.

Mht til affejning af folk der ikke kunne lide TLJ, så gør Disney sig jo netop ikke skyld i det som jeg ser det, da de jo omsadler - det er bare ikke landsbytossernes skyld eller russiske bots ;). Det er derimod bare sund fornuft og forretningssans. Og mon ikke Disney tager den konstruktive kritik der har været til sig fra saglige fans. En kritik jeg har været en del af, for jeg synes da bestemt ikke Disney's Star Wars har været noget at råbe hurra for.

Skriv ny kommentar: