Det har længe floreret som et solidt rygte: At Ben Affleck både skal spille med i og instruere en Batman-film med titlen “The Batman”. Nu afslører Afflecks agent, at manuskriptet allerede er skrevet.

Se også: Det kommer den næste solofilm med Batman til at handle om

Og det er ingen ringere end Ben Affleck selv, der har skrevet manuskriptet til “The Batman”, som altså stadig ikke har fået officielt grønt lys fra Warner Bros.

”Han har kontrakt på at lave mindst ‘Justice League 1 og 2’, så han skal bære kappen mindst tre gange. Og så er der et manuskript, som han har skrevet, som er en virkelig cool Batman-idé, så det er der som en mulighed,” siger agenten Patrick Whitesell til The Hollywood Reporter.

Spørgsmålet er så, om Ben Affleck stadig er lun på endnu mere Batman, når “Batman v Superman” fik så hård en modtagelse, som det var tilfældet.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (16)
Gravatar

#11 Mads47 5 år siden

#7 det forgår i samme universe, ligsom Deadpool forgår i samme universe som X-men. Tror dog ikke at filmen kommer til at lede op til JL.
Gravatar

#12 Nagash 5 år siden

Det var nu heller ikke fordi jeg tænkte at den ville lede op til JL, men blot om det var i samme univers. For hvis den er det, så er det jo næsten sikkert, at Jokeren bliver en del af en kommende Batman film. Om det så bliver den første her eller først senere, ved jeg dog ikke. Mit håb var dog, at de intet havde med hinanden at gøre. Ikke fordi jeg ikke ville se Jokeren i en kommende Batman film, tvært imod, faktisk. Men fordi jeg umiddelbart ikke er så vild med den udgave af Jokeren. Han ser forkert ud. Ikke fordi jeg tvivler på Letos evner. Manden er en virkelig dygtig skuespiller. Men det er bare en skide grim Joker :(
Gravatar

#13 The-new-meister 5 år siden

#12 ja det ligner mere en udgave af Marilyn manson end en udgave af jokeren

#3 dræber Superman ikke en del russer i Frank Millers The Dark Knight Returns?
Gravatar

#14 mbelholm 5 år siden

Det sku fedt og hører det her, og det kan jo kun blive en bedre film en BvS.
- Ikke derved sagt at BvS var en dårlig film, syntes faktisk den var ret god, og kunne godt lide det syn de valgte og tilføje i denne her film.

Men er helt enig i, at det kunne være vildt fedt hvis de tilføjede nogle nye skurke, som man ikke rigtigt har set før, for at puste nyt liv i Batman universet mht. skurke, at det ikke altid er det samme.

Men der var snak om at Christian Bale skulle være med i BvS, er der nogen der ved hvilken rolle det var meningen at han skulle have ?.
- Og var der ikke også snak om Tom Hardy egentlig ?.
Eller tager jeg helt fejl ?.

Efter og have set Gotham tv-serien, kunne det være blæret med en ny Riddler.
Jim Carry er en skide god skuespiller, men syntes ikke helt han gjorde det helt godt i den rolle dengang desværre.
Gravatar

#15 filmkorn.dk 5 år siden

Lyder som en gode ide. Han er en glimrende instruktør. Har allerede vundet en Oscar for bedste manuskript. Og hans version af Batman er i mine øjne den til dato bedste (på trods af at filmen er noget lort).
www.filmkorn.dk - filmanmeldelser, også af film vi ikke har set, men alligevel har en mening om.
Gravatar

#16 Pistolprinsen 5 år siden

mbelholm (14) skrev:
kunne det være blæret med en ny Riddler.
Jim Carry er en skide god skuespiller, men syntes ikke helt han gjorde det helt godt i den rolle dengang desværre.
Der er vi så ikke helt ening :-)
Jeg syntes, at han er den til dato bedste Riddler...
...og, at han faktisk bragte nogle gode nye dimmensioner til figuren.
At lade sig fornærme over noget andre siger eller gør, svarer til, at vælge, at træde i en hundelort, i stedet for at gå udenom.

Skriv ny kommentar: