Den er endnu ikke bekræftet 100 procent, men detaljerne begynder alligevel så småt at sive ud. Ben Afflecks solofilm som Batman er begyndt at tage form. Og det med en helt ny modstander.

Se også: Rygte: “The Batman” kommer i 2018 med Ben Affleck som instruktør

Det er den ikoniske DC-skurk til Batman med navnet Red Hood, der vil blive hovedmodstanderen for Batman. Solofilmen vil basere sig på tegneserierne “A Death in the Family” og “Under The Hood”, skriver JoBlo.

Red Hood er den genopstandne Jason Todd, en tidligere Robin. Nu genopstået som Red Hood arbejder han i skyggerne, hvor han begår kriminalitet, som Batman så får skylden for. Dette sker i samspil med Jokeren, der altså ikke blot kan opleves i næste års “Suicide Squad”, men igen i denne solofilm.

Endvidere beskrives solofilmen som DC Comics’ bud på en “Captain America: The Winter Soldier”, hvor en tidligere ven vender sig imod helten. Den forventes at få premiere i 2018.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (8)
Gravatar

#1 JimmyLarsenDamsgaard 8 år siden

Det er en and.
Jason Todd er jokeren i Suicide Squad.
Ben Affleck er Desthstroke, klædt ud som BATMAN.

Jeg har talt.
Gravatar

#2 reboot_again 8 år siden

Vil nu heller se Joseph Gordon-Levitt som den næste Batman.... hvis i forstår ;-)
Gravatar

#3 reboot_again 8 år siden

DP
Gravatar

#4 Alex- 8 år siden

JimmyLarsenDamsgaard (1) skrev:
Det er en and.
Jason Todd er jokeren i Suicide Squad.
Ben Affleck er Desthstroke, klædt ud som BATMAN.

Jeg har talt.


Den teori er internettet glade for. Er selv stor tilhænger af ideen om at Jared Leto i virkeligheden ikke er Jokeren men derimod den tidligere Robin (dette er der flere ting i traileren der tyder på). Jeg er ikke helt med mht Deathstroke, DOG ser vi eksempelvis ikke Bruce Waynes ansigt når Alfred taler til ham, så det kan ikke udelukkes. Men tvivler kraftigt på at Zack Snyder vil twiste plottet SÅ meget.
Gravatar

#5 mbelholm 8 år siden

Spoiler alert !


http://moviepilot.com/posts/3586492?lt_source=external,manual

Her er den artikel som #1 og #4 snakker om.
Den er faktisk RET interessant for den beskriver i detajler muligheden om Jason Todd, Jared Leto, Ben Affleck og Bruce Wayne.
Men det er vist kun en "fan theory", og derved ikke 100% bekræftet.

Artiklen er lidt lang, men meget god læsning, da den også beskriver tidligere batman film.

Men glem ikke at det er spoiler alert !
Gravatar

#6 gladiator 8 år siden

Håber på igen måde, at alle de teorier er sande...

De film må ikke følge Nolans univers. Man Of Steel var allerede langt fra det univers. Nye Batman film tak...! Ben er Bat. Leto er Joker osv.
Gravatar

#7 cain 8 år siden

gladiator (6) skrev:
Håber på igen måde, at alle de teorier er sande...

De film må ikke følge Nolans univers. Man Of Steel var allerede langt fra det univers. Nye Batman film tak...! Ben er Bat. Leto er Joker osv.


Der er jo Bat historier hvor Robin "bliver Joker" så det er bestemt en mulighed.
Gravatar

#8 gladiator 8 år siden

#7

True. Men vi har slet ikke haft Joker nok, til at det skal være en anden, end den rigtige ærkefjende, som skal være hovedskurken... Ikke en gammel Robin.
Desværre tegner Leto's mange tattoos en anden retning. Håber det er spin.

Frygter desuden også, at de laver for mange pre-historier, at man sidder og får for mange løse ender mm. Hvis det kan siges sådan...

Er rygtet sandt om Red Hood. Fair. Så giver det dog ingen mening med at Joker skulle være Robin også.. Så er vi ude i mange Robin'er :D

Jeg havde lidt håbet, at den Batman som kom, ville tage fat i årene lige op til Batman V Superman. Give lidt baggrund for hvad der skete. Medmindre BvS gør det eksemplarisk.

Frygter dog mest af alt et makværk, specielt hvis de forsøger at linke dem til Nolans univers. For det er måske det sidste Snyder kan, i sit effektorgie (hadede Man of Steel)...

Skriv ny kommentar: