Ben Affleck skal instruere Matt Damon i en film af de to “Deadpool”-forfattere.

Det Oscar-vindende “Good Will Hunting”-par, Matt Damon og Ben Affleck, bliver genforenet i en film, skrevet af “Deadpool”-forfatterne Paul Wernick og Rhett Reese.

Det skriver Deadline.

Ben Affleck skal være instruktør og Matt Damon spiller med i filmen – imens de begge står som producere, da deres produktionsselskab Pearl Street står bag.

“Deadpool”-forfatternes fortælling vil være baseret på en rigtig historie om en tidligere politimand, der manipulerede med McDonald’s “Monopoly”-spil og tjente millioner.

Historien kommer fra en nylig Daily Beast-artikel. Artiklen var der angiveligt rift om blandt produktionsselskaberne.

Universal ville gerne have haft rettighederne til komikeren Kevin Hart, Warner Bros. til “Crazy. Stupid. Love”-instruktørerne sammen med Steve Carell og Netflix ville også gerne have haft fingrene i historien til en film med Robert Downey Jr.

Fox blev vinderne af film-rettighederne til artiklen, der omhandler en tidligere politimand, som stjal McDonald’s-“Monopoly”-brikker for 24 millioner dollars og endte med at få FBI på nakken.

Batman-skuespilleren Ben Affleck skulle have instrueret “The Batman” før Matt Reeves tog over, og Reeves har angiveligt også planer om at udskifte Affleck i rollen som Batman i hans kommende film – læs mere her.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: